Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEIS FERROVIARIS DE MALLORCA (SFM)

Núm. 584199
Resolució del director gerent de Serveis Ferroviaris de Mallorca per la qual s’aprova la relació d’aspirants que han superat el concurs extraordinari de mèrits per a les diferents categories i especialitats o llocs de feina del grup B, del procés excepcional d’estabilització per concurs de mèrits per cobrir les places de personal laboral de Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant l'Acord adoptat en la sessió del Consell d'Administració de Serveis Ferroviaris de Mallorca de 14 de desembre de 2022, es va aprovar la convocatòria i les bases específiques del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de Serveis Ferroviaris de Mallorca (BOIB núm. 169, de 29 de desembre).

2. Mitjançant la Resolució del director gerent de Serveis Ferroviaris de Mallorca de 21 de febrer de 2023, es varen aprovar les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses.

3. Per Resolució del president del Consell d'Administració de Serveis Ferroviaris de Mallorca de 23 de febrer de 2023 (BOIB núm. 25, de 25 de febrer de 2023) es varen designar els tribunals qualificadors del procés, amb modificació de la composició de diferents membres, publicada en el BOIB núm. 36, de 21 de març de 2023.

4. Una vegada finalitzat el termini previst en la base 9.2 de l'annex 2 de les bases de la convocatòria esmentada perquè les persones excloses o omeses esmenin les deficiències o aportin la documentació preceptiva, es va aprovar i publicar, el 7 de març de 2023, la llista definitiva de persones admeses i excloses d'aquest procés excepcional d'estabilització per concurs de mèrits per cobrir les places de personal laboral de Serveis Ferroviaris de Mallorca.

5. Juntament amb la llista definitiva de persones admeses i excloses, es va fer la publicació d'una llista provisional de mèrits al·legats en la declaració responsable d'autobaremació, pendent de revisió per part dels tribunals, sense que comporti cap dret o reconeixement fins que el Tribunal faci la proposta de contractació corresponent i es dicti la resolució adient.

6. En data 23 de març de 2023, es va constituir el Tribunal Qualificador del grup B del procés excepcional d'estabilització per concurs de mèrits per cobrir les places de personal laboral de Serveis Ferroviaris de Mallorca.

En aquesta sessió el Tribunal va revisar i acceptar les dues al·legacions dels mèrits presentades i va elevar al director gerent de Serveis Ferroviaris de Mallorca la llista informativa de l'ordre dels aspirants d'acord amb la puntuació resultant dels mèrits al·legats en la declaració d'autobaremació amb el resultat de les al·legacions admeses.

7. Juntament amb la llista informativa i d'acord amb la base 11.2, el Tribunal va proposar requerir a un nombre addicional d'aspirants per acreditar els mèrits i requisits al·legats en la declaració responsable segons el detall següent:

Lloc de feina d'enginyer/a tècnic/a telemàtica: els aspirants amb les quatre puntuacions majors.

Lloc de feina de tècnic/a en gestió econòmica: els aspirants amb les cinc puntuacions majors.

Lloc de feina de tècnic/a en material mòbil: els aspirants amb les quatre puntuacions majors.

Lloc de feina de tècnic/a en relacions laborals: els aspirants amb les quatre majors puntuacions.

8. En data 13 d'abril de 2023, mitjançant la Resolució del director gerent de Serveis Ferroviaris de Mallorca, es va aprovar la llista informativa provisional del grup B de l'ordre dels aspirants d'acord amb la puntuació resultant dels mèrits al·legats en la declaració responsable d'autobaremació i es va requerir els aspirants de major puntuació de cada categoria per acreditar els requisits i mèrits.

 

9. Una vegada finalitzat el termini previst en el punt 11 de l'annex 2 de les bases de la convocatòria, en la sessió del Tribunal Qualificador de data 10 de maig de 2023, es va acordar requerir a un nombre d'aspirants que esmenin defectes de la documentació acreditativa, d'acord amb el punt 14.2 de l'annex 2 de la convocatòria.

10. Finalitzat el termini per esmenar els defectes sol·licitats pel Tribunal, en la sessió següent de data 1 de juny de 2023, el Tribunal Qualificador va revisar la documentació i va aprovar la llista provisional amb puntuacions obtingudes per les persones aspirants, d'acord amb el punt 14.4 de l'annex 2 de la convocatòria.

11. En data 20 de juny de 2023, en la sessió del Tribunal Qualificador es varen revisar les al·legacions sobre la valoració provisional de mèrits de concurs i es va elaborar la llista definitiva d'aspirants que han superat el procés selectiu del concurs del grup B. En aquesta sessió va acordar elevar al director gerent de Serveis Ferroviaris de Mallorca la proposta de persones aspirants que han superat el procés selectiu del concurs extraordinari de mèrits del grup B, així com publicar l'acta i la llista esmentada a la pàgina web https://trensfm.convoca.online/.

Fonaments de dret

1. La Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública.

2. El Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears.

3. El Decret llei 2/2022, de 7 de febrer, pel qual s'estableixen mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública a les Illes Balears.

4. Les bases generals amb els criteris comuns elaborats el 4 de juliol de 2022 per la Mesa General del Sector Públic Instrumental per regir els processos selectius d'estabilització per a l'ingrés o l'accés com a personal laboral fix dels ens del Sector Públic Instrumental de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, sens perjudici de les bases específiques de cada convocatòria.

5. El Decret 44/2015, de 22 de maig, pel qual s'aproven els nous Estatuts de l'entitat pública empresarial Serveis Ferroviaris de Mallorca.

6. La Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

7. L'Acord del Consell d'Administració de 14 de desembre de 2022, pel qual s'aprova la convocatòria i les bases específiques del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de Serveis Ferroviaris de Mallorca (BOIB núm. 169, de 29 de desembre).

8. La Llei 11/2022, de 28 de desembre, de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2023.

Per tot l'anterior, dict la següent,

Resolució

1. Aprovar la relació d'aspirants que han superat el procés selectiu d'estabilització mitjançant concurs extraordinari de mèrits de la categoria grup B per als llocs de feina tècnic/a en gestió econòmica, tècnic/a en relacions laborals, enginyer/a tècnic/a telemàtica i tècnic/a en material mòbil a l'illa de Mallorca.

2. Adjudicar els llocs de treball, d'acord amb el que s'indica en l'annex d'aquesta Resolució.

3. La signatura del contracte com a personal laboral fix s'ha d'efectuar en el termini de tres dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

4. Comunicar formalment a les persones aspirants aquesta Resolució i a la Unitat de Coordinació del Personal del Sector Públic Instrumental de la Direcció General de Funció Pública, als efectes oportuns.

5. Ordenar la publicació d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web https://trensfm.convoca.online/.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el Consell d'Administració de Serveis Ferroviaris de Mallorca en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb el que disposen els articles 8.2.a) i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 14 de septiembre de 2023

El director gerent de Serveis Ferroviaris de Mallorca José Ramon Orta Rotger

 

ANNEX

Adjudicació dels llocs de treball a les persones aspirants que han superat el procés selectiu pel sistema de concurs de mèrits del procés excepcional d'estabilització de les places del grup B

Codi lloc i expansió

Denominació lloc de treball

Destinació

Forma de provisió

Persones que han superat procés selectiu

L01950001-1

Tècnic/a en gestió econòmica

Palma-Son Rutlan

Concurs

78212811

Codi lloc i expansió

Denominació lloc de treball

Destinació

Forma de provisió

Persones que han superat procés selectiu

L01950002-1

Tècnic/a en relacions laborals

Palma-Son Rutlan

Concurs

18221136F

Codi lloc i expansió

Denominació lloc de treball

Destinació

Forma de provisió

Persones que han superat procés selectiu

L01950005-1

Enginyer/a tècnic/a telemàtica

Palma-Son Rutlan

Concurs

43107543T

Codi lloc i expansió

Denominació lloc de treball

Destinació

Forma de provisió

Persones que han superat procés selectiu

L01950004-1

Tècnic/a en material mòbil

Palma-Son Rutlan

Concurs

43064531K