Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 571412
Nomenament de la Coordinadora de comunicació i Coordinadora Municipal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 6 de setembre de 2023 s'ha dictat Resolució de Batlia núm. 2023/1565, el literal de la qual es transcriu a continuació:

“RESOLUCIÓ DE BATLIA”

1. L'article 104 de la llei 7/85, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, estableix que el nombre, característiques i retribucions del personal eventual serà determinat pel Ple municipal i que el nomenament i cessament correspon lliurement a l'Alcaldia.

2. En data 3 d'agost de 2023, mitjançant Acord de Ple, es va crear el lloc de Coordinador de Comunicació i Coordinador Municipal i es va ordenar la modificació de la plantilla orgànica de l'ajuntament d'Alcúdia, de personal funcionari eventual.

 3. En data 5 de setembre de 2023, es va publicar al BOIB núm. 123 la modificació definitiva de la plantilla orgànica de l'ajuntament d'Alcúdia pel que fa al personal eventual, amb efectes des del dia següent de la seva publicació.

 4. Mitjançant providència de batlia, en data 6 de setembre de 2023, es va ordenar que els departaments de Personal i Secretaria iniciessin els tràmits per cobrir la plaça reservada a personal eventual, de “Coordinador de Comunicació i Coordinador Municipal”, a favor de la Senyora Susanna Alenyà Simonet.

5. Considerant oportuna la incorporació immediata de la Sra. Alenyà com a personal eventual.

RESOLC

Primer.- Nomenar a la Senyora Susanna Alenyà Simonet, amb DNI ***1433**, com a personal eventual, per ocupar el lloc de treball de confiança i/o d' assessorament com a Coordinadora de Comunicació i Coordinadora Municipal, per considerar que la persona que es nomena és l'adequada per a desenvolupar-ho i compleix els requisits exigits en la relació de llocs de treball i la plantilla municipal vigent aprovades pel Ple de la Corporació. La retribució anual bruta serà de 45.000,00 euros, i jornada complerta.

Segon.- El nomenament i els seus efectes jurídics seran efectius des del dia 7 de setembre de 2023.

Tercer.- La persona nomenada podrà ser cessada o separada lliurement per la Batlia en qualsevol moment del mandat de l'actual Corporació. En qualsevol cas, aquest personal eventual cessarà automàticament quan es suprimeixi el lloc de treball que ocupa o quan es produeixi el cessament o expiri el mandat de l'autoritat a la qual prestin la seva funció de confiança o assessorament.

Quart.- Notificar aquest nomenament a la interessada perquè en el terme de tres dies prengui possessió del càrrec.

Cinquè.- Fer públic aquest nomenament en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, amb especificació del lloc de treball, règim de retribucions i dedicació.

Sisè.- Donar trasllat a Ple en la primera sessió que celebri.

 

Alcúdia, en data de la signatura electrònica (7 de setembre de 2023)

La batlessa Josefina Linares Capó