Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 571405
Cessament Coordinadora de Batlia

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 6 de setembre de 2023 s'ha dictat Resolució de Batlia núm. 2023/1566, el literal de la qual es transcriu a continuació:

“RESOLUCIÓ DE BATLIA”

En data 3 d'agost de 2023, el Ple de l'Ajuntament d'Alcúdia va acordar l' efectiva supressió dels dos llocs de personal eventual existents a la plantilla orgànica i a la Relació de Llocs de Treball -Coordinador de Comerç, Fires i Mercats i Coordinador de Batlia- en el moment que s'aprovi definitivament la modificació de la plantilla que reculli les noves places de personal eventual.

Vist que al BOIB núm. 123, de 5 de setembre de 2023, es va publicar la modificació definitiva de la plantilla orgànica de l'Ajuntament d'Alcúdia, amb efectes des del dia següent a la seva publicació.

RESOLC

Primer.- Disposar el cessament de la Senyora Susanna Alenyà Simonet, amb DNI ***1433**, com a personal eventual, per haver-se suprimit el seu lloc de feina -Coordinadora de Batlia- de la plantilla orgànica.

Segon.- El cessament i els seus efectes jurídics seran efectius des del dia 6 de setembre de 2023.

Tercer.- Notificar aquesta Resolució a la interessada, i donar-ne trasllat al departament de Personal perquè realitzin les anotacions pertinents, i a la Intervenció als efectes oportuns.

Quart.- Publicar la present resolució mitjançant la inserció del corresponent anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Alcúdia, en la data de la signatura electrònica (7 de setembre de 2023)

La batlessa Josefina Linares Capó