Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITATS

Núm. 571118
Resolució del conseller d’Educació i Universitats de 30 d’agost de 2023 per la qual es nomenen membres del Consell de Direcció del consorci Agència de Qualitat Universitària de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

L'article 13 dels Estatuts del consorci Agència de Qualitat Universitària de les Illes Balears (AQUIB), aprovats mitjançant un acord del Consell de Govern del 22 d'abril de 2005 (BOIB núm. 67, de 3 de maig), estableix que el Consell de Direcció, màxim òrgan de govern del consorci, està format, entre altres membres, per dos representants designats pel conseller competent en matèria d'universitat i que el nomenament d'aquests membres s'ha de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Fonaments de dret

1. Els Estatuts del consorci Agència de Qualitat Universitària de les Illes Balears (AQUIB), aprovats mitjançant un acord del Consell de Govern del 22 d'abril de 2005 (BOIB núm. 67, de 3 de maig).

2. La Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per això, dict la següent

Resolució

1. Nomenar membres del Consell de Direcció del consorci Agència de Qualitat Universitària de les Illes Balears el senyor Antonio Luis Alcover Casasnovas, en substitució del senyor José Luis Pons Hinojosa, a qui s'agraeixen els serveis prestats, i la senyora Olga Uría Guerrero.

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 30 d'agost de 2023

El conseller d'Educació i Universitats Antoni Vera Alemany