Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS

Núm. 557814
Resolució de la Gerència de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials de 31 d'agost de 2023 d'atorgament i denegació de les ajudes econòmiques individuals a persones majors de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials per a l'any 2023, corresponents a la primera remesa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant resolució de la presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (en endavant, IMAS) de 29 de març de 2023 (Nº 5838), es va aprovar convocatòria d'ajudes econòmiques individuals per a persones majors de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials per l'any 2023 (BOIB núm. 40, de 30 de març de 2023).

2. En aquesta resolució es va autoritzar una despesa dimanant per aquest expedient per l'import total de DOS-CENTS SETANTA CINC MIL EUROS (275.000,00 €), amb càrrec a la partida pressupostària 10.23129.78901 del vigent pressupost de despeses de l'IMAS, (Referència comptable: A provisional 22023004119).

Aquesta resolució va ser rectificada mitjançant resolució de 5 d'abril de 2023 (BOIB núm. 47 de 13 d'abril de 2023), completant la base 9 sobre presentació de sol·licituds, així com l'annex I referent al Període de despeses subvencionables, que passa a ser de l'01/10/2022 fins 30/09/2023.

3. L'òrgan instructor ha emès l'11 d'agost de 2023 l'informe proposta que consta a l'expedient, proposant el següent:

«1. La CONCESSIÓ i RECONEIXEMENT de les subvencions a favor de les persones beneficiàries proposades a l'Annex I, que fa un total de 253.926,27€ (dos-cents cinquanta-tres mil nou-cents vint-i- sis euros amb vint-i-set cèntims), corresponent a la primera remesa de sol·licituds presentades des del dia 02/04/2023 fins al dia 22/05/2023 que compleixen amb els requisits establerts a les bases de la convocatòria.

2. La DENEGACIÓ de les subvencions de les sol·licituds relacionades a l'Annex II, per no complir amb les condicions establertes a la convocatòria justificant els motius a l'Annex II.

3. ENDOSSAR l'obligació de les subvencions reconegudes al punt primer, relacionades a l'Annex I.

4. ORDENAR EL PAGAMENT de les subvencions a favor de les persones beneficiàries proposades a l'Annex I.»

4. Per acord del Ple ordinari de 9 de març de 2023, s'aprovat l'expedient núm. 5 de modificació de crèdits en el pressupost de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials de l'exercici 2023 per crèdit extraordinari (ce01/2023) i suplement de crèdit (sup01/2023), aprovant-se en aquest expedient i per aquesta convocatòria (projecte 2022/2/23129/2) un suplement de crèdit per import de 200.000,00€.

5. Donat que aquesta convocatòria disposa d'un pressupost de 275.000€ i preveu que pugui ser incrementat, atès l'expedient pressupostari anterior, es valoren i atorguen en aquesta primera remesa les sol·licituds presentades des del 02/04/2023 fins al 22/05/2023 per un import total de 253.926,27€. Tot això, sense perjudici que pels atorgaments que corresponguin a les sol·licituds presentades amb posterioritat al 22 de maig de 2023, es pugui, d'acord amb el que es preveu a la base 6 d'aquesta convocatòria, resoldre una ampliació del pressupost d'aquesta convocatòria.

6. El Servei Juridicoadministratiu i la Intervenció Delegada del IMAS han emesos els corresponents informes favorables a aquesta resolució.

Consideracions jurídiques

Pel que fa a a la competència,

D'acord amb el tercer punt de la resolució 29 de març de 2023 (Nº 5838),que va aprovar convocatòria d'ajudes econòmiques individuals per a persones majors de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials per l'any 2023 (BOIB núm. 40, de 30 de març de 2023), l'òrgan competent per aprovar aquesta resolució d'atorgaments i denegacions és el/la gerent de l'IMAS per delegació de la Presidència de l'IMAS.

D'acord amb l'article 12 punt 18 i 19 dels Estatuts de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials la Gerència de l'IMAS és la competent per:

«18. Autoritzar i disposar despeses, d'acord amb les bases del pressupost. Reconèixer obligacions per import inferior a 50.000 euros.

19. Ordenar els pagaments que tenguin consignació expressa i responguin a obligacions degudament contretes per l'IMAS

Pel que fa al fons,

L'article 8 de la Llei 38/2003, general de subvencions, que indica que amb caràcter previ a l'atorgament de les subvencions, s'han d'aprovar les normes que estableixin les bases reguladores de concessió en els termes que preveu la Llei (BOE núm 276, de 18 de novembre de 2003).

L'Ordenança general de subvencions del Consell de Mallorca (OGS) aprovada en sessió de 23 de desembre de 2016, i modificada per Acord del Ple del Consell de Mallorca de data 14 de juny de 2018 en especial referència a l'establert al seu article 1 que determina que té per objecte regular el règim jurídic general de les subvencions atorgades pel Consell Insular de Mallorca, els organismes autònoms que en depenen i les entitats de dret públic amb personalitat jurídica pròpia vinculades o dependents que atorguin subvencions dins l'exercici de potestats administratives. Així com, vist que aquesta OGS dóna compliment al previst al Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de subvencions adequant, d'acord amb la Disposició addicional segona d'aquest Decret legislatiu, l'activitat de concessió de subvencions del Consell a l'establert a la mateixa Llei (BOIB núm. 21, de 18 de febrer de 2017 i BOIB núm. 96, de 4 d'agost de 2018).

El Pla Estratègic de Subvencions de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials per l'any 2023, aprovat pel Consell Executiu en sessió extraordinària de 02-03-2023, contempla aquesta subvenció per un import de 275.000,00€.

Pel que fa al procediment,

La resolució de la presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (en endavant, IMAS) de 29 de març de 2023 (Nº 5838), es va aprovar convocatòria d'ajudes econòmiques individuals per a persones majors de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials per l'any 2023 (BOIB núm. 40, de 30 de març de 2023).

Així com la resolució rectificativa de 5 d'abril de 2023 (BOIB núm. 47 de 13 d'abril de 2023), completant la base 9 sobre presentació de sol·licituds, així com, l'annex I referent al Període de despeses subvencionables que passa a ser de l' 01/10/2022 fins 30/09/2023.

En quan al procediment de concessió i d'acord amb l'establert als articles 17 i 18 de l'Ordenança:

(...) 2. Quan no sigui necessària la comparació de sol·licituds i la prelació, la selecció dels beneficiaris es pot dur a terme per procediment de concurrència no competitiva. En aquest cas, les sol·licituds de subvenció es podran resoldre individualment, encara que no hagi finalitzat el termini de presentació, a mesura que aquestes entrin al registre de l'òrgan competent.

D'acord amb l'article 18 de l'Ordenança general de subvencions, així com la base 12.2 de la convocatòria, l'òrgan instructor és la Direcció insular d'Atenció Sociosanitària, qui ha de dur a terme les activitats d'instrucció que comprenen:

a) Petició dels informes necessaris per resoldre o que s'exigeixen a les normes que regulen la subvenció.

b) Preavaluació, si escau, i avaluació de les sol·licituds, efectuada d'acord amb els criteris, les formes i les prioritats de valoració establertes en aquesta Ordenança i en la convocatòria.

c) Emissió d'informe en què consti que, de la informació en poder seu, es desprèn que les persones beneficiàries compleixen tots els requisits necessaris per accedir-hi.

d) Formulació de la proposta de resolució provisional i/o definitiva a la vista de l'expedient i de l'informe de l'òrgan col·legiat. En cap cas, mentre no se us notifica la resolució de concessió, aquestes propostes creen drets davant l'Administració a favor de la persona beneficiària proposada”.

D'acord amb el que es preveu a la base 12.4 que preveu que «Les sol·licituds es resoldran individualment o per remeses, a mesura que tinguin entrada en el registre de l'òrgan competent, encara que no s'hagi esgotat el termini de presentació de les sol·licituds, d'acord amb el que es disposa en els apartats 2 i 3 de l'article 17 del Text refós de la Llei de Subvencions.

A tal efecte es podran emetre informes parcials per remeses d'expedients a mesura que s'obtengui l' informació. En aquests informes s'indicarà els expedients informats favorablement per la concessió de l'ajuda, amb indicació dels beneficiaris i l'import, i els informats desfavorablement amb les causes que el motiven.»

L'òrgan instructor ha formulat la proposta de concessió (parcial) en la qual detalla la relació de beneficiaris i l'import de la subvenció concedida tenint per acreditats els requisits de concessió i la justificació de la despesa mitjançant la comprovació de l'existència de la declaració responsable completa i de tota la documentació exigida, sens perjudici de les actuacions posteriors de comprovació i control.

Entre aquesta documentació i d'acord amb l'article 10.4 de la Ordenança general de subvencions que estableix que «4. Les convocatòries també poden admetre la substitució dels documents i les informacions a la qual es fa referència als apartats anteriors per la presentació d'una declaració responsable del sol·licitant. En aquest cas, abans de la proposta de resolució de concessió de la subvenció, l'òrgan instructor ha de requerir la presentació de la documentació que acrediti la realitat dels continguts de les dades en la declaració, en un termini no superior a quinze dies.» els beneficiaris han presentat declaració responsable (Annex 1a de la convocatòria) amb vigència fins el pagament complet de la subvenció, de complir amb l'obligació tributària.

Així mateix, consta motivada la proposta de denegació a les persones relacionades.

D'acord amb l'Ordenança general de subvencions als efectes de la tramitació de la concessió i pagaments d'aquestes ajudes, aquest òrgan instructor ha adjuntat a l'expedient el certificat exigit a l'article 48.5 de l'OGS.

En quant a l'instrucció del procediment i el pagament d'aquesta, està al previst de les bases 12 i 15 d'aquesta convocatòria (BOIB núm. 40, de 30 de març de 2023).

La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques (BOE núm. 236, de 2 d'octubre de 2015).

Pel que fa a la fiscalització, els documents comptables (REMESA PRIMERA) s'emeten amb càrrec a la partida pressupostària 10.23129.78901 del pressupost de despeses de l'IMAS de 2023, i dels documents comptables que obre a l'expedient.

En virtut de la competència atribuïda per delegació de la Presidència i en us de les competències pròpies ,

RESOLC

Primer. ATORGAR I DISPOSAR a favor dels beneficiaris relacionats a l'annex I una despesa dimanant d'aquest expedient per un import total de 253.926,27€ (dos-cents cinquanta-tres mil nou-cents vint-i- sis euros amb vint-i-set cèntims), càrrec a la partida pressupostària 10.23129.78901 del pressupost de l'IMAS de 2023, i d'acord amb els documents comptables que figuren a l'expedient.

Segon. AUTORITZAR l'endós dels imports a favor dels tercers que consten a l'annex I.

Tercer. RECONÈIXER a favor dels beneficiaris i endossataris que consten a l'annex I, una despesa per un import total de 253.926,27€ (dos-cents cinquanta-tres mil nou-cents vint-i- sis euros amb vint-i-set cèntims), càrrec a la partida pressupostària 10.23129.78901 del pressupost de l'IMAS de 2023.

Quart. DENEGAR les ajudes econòmiques a les persones i pels motius que es relacionen a l'annex II d'aquesta resolució.

Cinquè. ORDENAR la publicació d'aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears, així com a la Base Nacional de Dades de Subvencions, el Tauler d'anuncis de l'IMAS, i a la seu electrònica del Consell de Mallorca.

Cinquè. DONAR TRASLLAT d'aquesta resolució a la Direcció Insular d'Atenció Sociosanitària, al Servei de Gestió Econòmica i a la Intervenció Delegada de l'IMAS.

Sisè.- ORDENAR la continuació de la tramitació d'aquest expedient per tal de resoldre les sol·licituds presentades amb posterioritat al 22 de maig de 2023 i fins a la finalització del termini de presentació de sol·licituds o fins l'extinció del crèdit.

 

(Signat electrònicament: 4 de setembre de 2023

El conseller executiu de Benestar Social i president de l'IMAS Guillermo Sánchez Cifre)

 

ANNEX I Ajudes econòmiques individuals a persones majors atorgades per a l'any 2023 (1ª remesa: sol·licituds presentades durant el període comprés entre el dia 02/04/2023 i fins al 22/05/2023)

 

EXPEDIENT

DNI

CONCEPTE

IMPORT CONCEDIT

940284A

41113062X

PRÒTESI DENTAL

875,00 €

940597K

78185640S

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

940619Q

78187528V

ULLERES

139,00 €

940837T

41364743W

AUDIÒFONS

1.750,00 €

940754D

41352106S

AUDIÒFONS

1.750,00 €

940847H

78186090M

ELEVADOR

895,00 €

941018W

30026201T

ULLERES

320,00 €

941029K

29995962Y

ULLERES

320,00 €

941307X

41385644L

ULLERES

320,00 €

941352J

413518905J

CAMINADORS

75,00 €

941718R

36000724C

AUDIÒFON ESQUERRE

1.400,00 €

940851N

78200790P

ULLERES

198,00 €

941797C

41207804S

AUDIÒFON ESQUERRE

1.750,00 €

941862R

41347659F

AUDIÒFON ESQUERRE

1.750,00 €

941887C

28230368F

AUDIÒFON ESQUERRE

1.750,00 €

941890F

41152936W

AUDIÒFON ESQUERRE

1.750,00 €

941896P

17108606X

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

942093N

70561872B

AUDIÒFON ESQUERRE

1.750,00 €

942098W

30028956H

AUDIÒFON ESQUERRE

1.750,00 €

942122D

75632296Q

AUDIÒFON ESQUERRE

1.750,00 €

942150R

78194709E

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

942228A

41284360G

LLIT HOSPITALARI

1.795,00 €

942242W

78191457J

AUDIÒFON ESQUERRE

1.750,00 €

942252J

78180630L

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

942261X

42945910B

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

942278W

46185758X

AUDIÒFON ESQUERRE

1.750,00 €

942329Q

42962115R

AUDIÒFON ESQUERRE

1.750,00 €

942339E

43111324D

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

942348R

19547111D

AUDIÒFON ESQUERRE

1.750,00 €

942351X

78190103Q

AUDIÒFON ESQUERRE

1.750,00 €

942357E

41164803R

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

942361K

41301493W

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

942365Q

78190336L

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

942369X

41194288T

AUDIÒFONS

1.750,00 €

942662D

43024561W

AUDIÒFON DRET

1.700,00 €

942672R

78181031Y

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

942684J

42974907M

AUDIÒFON ESQUERRE

1.750,00 €

942693X

42952425V

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

942720J

41396881D

AUDIÒFONS

1.750,00 €

942729X

42970872H

AUDIÒFON ESQUERRE

1.750,00 €

942746W

74995045A

AUDIÒFON ESQUERRE

1.750,00 €

942750A

41252496H

REPARACIÓ AUDIÒFON

225,00 €

942756J

42954324F

AUDIÒFON ESQUERRE

1.065,00 €

942762R

78176105W

ULLERES

320,00 €

942772F

41194512V

AUDIÒFONS

1.750,00 €

942889T

41347693H

AUDIÒFON ESQUERRE

1.750,00 €

942912A

41216112C

ULLERES

299,00 €

943053X

42956352B

AUDIÒFONS

1.750,00 €

943061H

37302292H

LENTILLES

150,00 €

943141T

46063244V

AUDIÒFON ESQUERRE

1.360,00 €

943146A

41399755P

PRÒTESI DENTAL

150,00 €

943177T

41307736N

AUDIÒFON DRET

1.232,00 €

943187H

78165486D

ULLERES

230,00 €

943195T

78182117B

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

943481Q

78166742T

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

943574W

18235053D

AUDIÒFON ESQUERRE

1.750,00 €

943579C

29975892S

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

943581E

24030261E

AUDIÒFON ESQUERRE

1.750,00 €

943582F

75689260D

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

943583H

42972510T

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

943585K

76194233V

PRÒTESI DENTAL

875,00 €

943580D

43151029Q

AUDIÒFON DRET

1.547,85 €

944146P

41175909K

AUDIÒFON ESQUERRE

1.750,00 €

944154A

41298716P

AUDIÒFON ESQUERRE

1.600,00 €

944163N

78167537J

AUDIÒFON ESQUERRE

1.750,00 €

944168W

41176816P

AUDIÒFON ESQUERRE

1.750,00 €

944257T

41369115G

ULLERES

320,00 €

940723K

41398291Q

PRÒTESI DENTAL

760,00 €

944484J

41314403D

AUDIÒFON

1.750,00 €

944908Y

41332235Q

AUDIÒFON

1.590,00 €

944930D

41347274J

ELEVADOR SALVA ESCALES

2.000,00 €

945427T

42963724T

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

945460P

X8436453F

AUDIÒFON ESQUERRE

1.500,00 €

945477N

78183679D

AUDIÒFON ESQUERRE

1.750,00 €

945496P

43208690Q

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

945507E

78166272J

AUDIÒFON ESQUERRE

1.500,00 €

945516R

41322426M

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

945539Z

42952470Q

AUDIÒFON ESQUERRE

1.750,00 €

945547K

41322577H

AUDIÒFONS

1.525,00 €

944919N

00723855E

LLIT HOSPITALARI

1.754,50 €

945683Z

29977230L

AUDIÒFON ESQUERRE

1.600,00 €

945710M

78177458K

AUDIÒFON ESQUERRE

650,00 €

945737Z

05057148T

AUDIÒFON DRET

1.600,00 €

945760F

41305136B

AUDIÒFONS

1.450,00 €

945768R

41314872H

AUDIÒFONS

1.750,00 €

946113X

41346226T

AUDIÒFON DRET

1.500,00 €

946133Z

41359905V

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

946140J

08765080X

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

946195K

41117197M

LLIT HOSPITALARI

1.795,00 €

946197N

41170660Q

AUDIÒFON DRET

1.560,00 €

946227E

42956108C

ULLERES

320,00 €

946229H

08418775Q

SEIENT GIRATORI BANYERA

155,00 €

946256W

41340542C

ULLERES

320,00 €

946759T

X3154023X

AUDIÒFONS

1.628,00 €

946762Y

22896352J

AUDIÒFON ESQUERRE

1.049,99 €

945764M

78168580K

PRÒTESI DENTAL

875,00 €

946773N

41393375E

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

944889X

41377737R

AUDIÒFON

1.500,00 €

946776R

41319138Y

MATALÀS ANTIESCARES

315,00 €

946778W

41343487K

PRÒTESI DENTAL

875,00 €

946780Y

54627212G

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

946782A

29997361W

AUDIÒFON ESQUERRE

1.750,00 €

945416D

12119943R

SOCOOTER ELÈCTRIC

851,00 €

947418J

78170308R

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

947410Y

78174898Z

GRUA

1.320,00 €

947462W

43133046L

ULLERES

320,00 €

947479T

78178219T

AUDIÒFON ESQUERRE

1.500,00 €

940765T

78171120P

AUDIÒFON ESQUERRE

1.750,00 €

947486D

78182710Y

LLIT HOSPITALARI

1.795,00 €

947489H

78191560R

CARRO ELEVADOR

845,00 €

947501Z

78192260B

ULLERES

320,00 €

947507H

07758227M

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

946250M

41270299L

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

947925N

71241656F

REPARACIÓ PRÒTESI DENTAL

85,00 €

943573T

41350906B

AUDIÒFON

1.360,00 €

947955E

0999781A

PRÒTESI DENTAL

875,00 €

947967X

41335061J

AUDIÒFON ESQUERRE

1.750,00 €

943575X

78181219X

AUDIÒFON ESQUERRE

1.190,00 €

948040Y

41334131A

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

948044D

41365195V

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

948049K

78165451C

CADIRA WC

180,00 €

948059Z

08607143Z

ELEVADOR SALVA ESCALES

2.000,00 €

948071Q

41395370Q

LLIT HOSPITALARI

1.700,00 €

948075X

78191724G

ULLERES

320,00 €

948107Q

18214868H

CADIRA DUTXA

320,00 €

946220W

41400375F

PRÒTESI DENTAL

750,00 €

948692D

41199130N

ELEVADOR SALVA ESCALES

2.000,00 €

948638D

42993034P

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

948645N

42957152Y

AUDIÒFON ESQUERRE

1.750,00 €

948651X

41284148E

ELEVADOR

1.200,00 €

948658F

74572076G

AUDIÒFON DRET

1.500,00 €

948688Y

41225871G

ULLERES

200,00 €

949491N

21954941S

AUDIÒFON ESQUERRE

1.750,00 €

949511Q

78194929N

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

949520D

42986897N

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

949522F

41316698G

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

949527N

41309286K

AUDIÒFON ESQUERRE

1.750,00 €

949634M

45184038D

AUDIÒFON

1.750,00 €

949713X

41254000G

AUDIÒFON ESQUERRE

1.750,00 €

949738F

05063591A

CADIRA DUTXA

320,00 €

949748W

78172395H

AUDIÒFON ESQUERRE

1.300,00 €

949792F

38379789B

AUDIÒFON

1.360,00 €

949797N

07746911M

AUDIÒFON ESQUERRE

1.450,00 €

942196F

27202833C

AUDIÒFON

1.750,00 €

949921K

42957533L

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

949924P

78168154D

AUDIÒFON ESQUERRE

1.750,00 €

949935E

41105544J

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

942928Y

41230489E

PRÒTESI DENTAL

200,00 €

949975K

41324704Y

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

946236R

78165850M

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

950160R

41364503S

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

950165Z

41295176X

LLIT HOSPITALARI

1.795,00 €

946775Q

78187540Y

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

950213Q

24729388H

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

942871T

39827849Z

PRÒTESI DENTAL

875,00 €

950224F

41164850W

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

950232R

07437200N

ULLERES

320,00 €

951108J

74452265T

AUDIÒFON

1.750,00 €

952000Y

42393684S

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

944304J

78190566L

AUDIÒFON ESQUERRE

1.172,45 €

952012P

42393846Q

AUDIÒFON ESQUERRE

1.750,00 €

945658P

41146367B

PRÒTESI DENTAL

700,00 €

942371Z

412953853L

ULLERES

320,00 €

952699T

074987379L

PRÒTESI DENTAL

760,00 €

949725N

22864588N

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

949705K

41221303J

CADIRA DUTXA

320,00 €

949683E

41232560T

ELEVADOR WC

36,00 €

952701X

41361131R

ULLERES

320,00 €

952702Y

X9455271V

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

953830P

41276553V

ULLERES

317,00 €

945534R

23678228G

CADIRA DUTXA/WC

320,00 €

952932R

78208857W

AUDIÒFON ESQUERRE

1.500,00 €

952998J

41299873S

AUDIÒFON DRET

1.600,00 €

953005T

78168669H

AUDIÒFONS

1.750,00 €

953866P

41246544T

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

953877E

78173942R

AUDIÒFON DRET

1.500,00 €

942765X

41332964D

PRÒTESI DENTAL

800,00 €

954033X

41240851B

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

954039E

78193221Y

ULLERES

320,00 €

954159X

41302310Z

AUDIÒFON DRET

1.309,99 €

948067K

78195432D

AUDIÒFON DRET

1.464,50 €

954181C

08715615H

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

954186J

41230238R

AUDIÒFON ESQUERRE

949,99 €

954189N

41302296T

AUDIÒFON ESQUERRE

1.750,00 €

954192R

78201207B

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

955093T

51424978Z

AUDIÒFONS

1.512,00 €

955103H

78181924W

AUDIÒFON DRET

1.400,00 €

949978P

42950512J

PRÒTESI DENTAL

750,00 €

955294Y

26400277A

AUDIÒFON DRET

1.750,00 €

955331Z

78176456P

ULLERES

320,00 €

 

 

TOTAL

253.926,27 €

 

ANNEX II Ajudes econòmiques individuals a persones majors denegades per a la convocatòria de l'any 2023 (1ª remesa: sol·licituds presentades durant el període comprés entre el dia 02/04/2023 i fins al 22/05/2023)

EXPEDIENT

DNI

CONCEPTE

CAUSA DENEGACIÓ

940255K

43132959R

PRÒTESI DENTAL

Menor de 65 anys

940589Z

43009338M

PRÒTESI DENTAL

Menor de 65 anys

940616M

17998341J

LLIT ARTICULAT

Superació llindar de renda

941872F

36540020N

ULLERES

Superació llindar de renda

941892J

41317566K

AUDIÒFON ESQUERRE

Superació llindar de renda

941775X

08091807Q

AUDIÒFONS

Superació llindar de renda

942602W

42982488L

AUDIÒFON DRET

Menor de 65 anys

942710W

41318982B

AUDIÒFON DRET

No esmena la documentació requerida

942764W

41351067B

AUDIÒFON DRET

Superació llindar de renda

942776M

78185988H

AUDIÒFON ESQUERRE

Superació llindar de renda

943192P

78182028Z

AUDIÒFON

Despesa fora de termini subvencionable

943576Y

04549424R

ULLERES

Superació llindar de renda

943577Z

23599510S

AUDIÒFON DRET

Superació llindar de renda

943578A

21617588A

AUDIÒFON

Despesa fora de termini subvencionable

943584J

41319816V

AUDIÒFON

Superació llindar de renda

943586M

74710455S

ULLERES

No justifica el pagament

944123H

076194434B

PRÒTESI DENTAL

Superació llindar de renda

944137C

78196365E

AUDIÒFON ESQUERRE

Superació llindar de renda

944189Z

41288046X

CADIRA DUTXA

Superació llindar de renda

944208A

78197251B

ULLERES

Superació llindar de renda

944234M

X5296981N

AUDIÒFON DRET

Despesa fora de termini subvencionable

944310R

41339715K

AUDIÒFONS

Superació llindar de renda

944514A

42985361V

MATALÀS ANTIESCARES

Menor de 65 anys

944863K

75988511F

AUDIÒFON DRET

Incompliment de temps mínim padró

945403K

X9771415A

AUDIÒFON

Despesa fora de termini subvencionable

945409T

X4976713L

AUDIÒFON

Menor de 65 anys

945663X

429464065L

AUDIÒFON DRET

Superació llindar de renda

945671H

41336312E

AUDIÒFON

Superació llindar de renda

945692M

42983030D

AUDIÒFON DRET

Superació llindar de renda

946765C

78179411L

ULLERES

No esmena la documentació requerida

945700Y

24029117M

AUDIÒFON

Superació llindar de renda

946205Z

X8477355S

PRÒTESI DENTAL

No esmena la documentació requerida

946751H

41391807H

AUDIÒFON ESQUERRE

Superació llindar de renda

946753K

42963291G

ULLERES

No esmena la documentació requerida

946756P

41383556R

ULLERES

No esmena la documentació requerida

946763Z

41380623N

ULLERES

Superació llindar de renda

946770J

41325921G

LLIT HOSPITALARI

Incompliment de temps mínim padró

946774P

11060679W

AUDIÒFON ESQUERRE

Menor de 65 anys

947359C

38036163M

VÍDEO PORTER

Concepte no subvencionable

947395C

78187880R

AUDIÒFON DRET

Superació llindar de renda

947455K

41329617C

AUDIÒFON DRET

Despesa fora de termini subvencionable

947909Q

78186031S

PLANTILLES

Superació llindar de renda

948064F

42948398S

PRÒTESI DENTAL

Deficiència en la documentació justificativa

948601C

02860931F

LLIT HOSPITALARI

Superació llindar de renda

948611Q

42950070P

PRÒTESI DENTAL

Deficiència en la justificació del pagament

948628P

78191691V

ULLERES

Superació llindar de renda

949484D

X3835725S

SEIENT GIRATORI BANYERA

No esmena la documentació requerida

948678J

41371679S

PRÒTESI DENTAL

Superació llindar de renda

949651K

41350790X

ULLERES

Superació llindar de renda

949540F

42942604V

ULLERES

Superació llindar de renda

949675T

05048618A

AUDIÒFON ESQUERRE

Despesa fora de termini subvencionable

949752A

78193825N

AUDIÒFON ESQUERRE

Superació llindar de renda

949769Z

01359013N

ULLERES

Superació llindar de renda

949780P

25283850L

AUDIÒFON DRET

Superació llindar de renda

944265E

41353498G

ULLERES

No esmena la documentació requerida

950186D

30513149S

AUDIÒFON DRET

Menor de 65 anys

950214R

41262568Q

LLIT HOSPITALARI

No justifica el pagament

950219Z

00241200E

AUDIÒFONS

Incompliment de temps mínim padró

952688D

43091969C

ELEVADOR SALVA ESCALES

Menor de 65 anys

952695N

78171887Q

AUDIÒFONS

Despesa fora de termini subvencionable

952700W

74957168F

PRÒTESI DENTAL

Despesa fora de termini subvencionable

953004R

22617589X

AUDIÒFON DRET

Superació llindar de renda

953853X

41148808Z

AUDIÒFONS

Superació llindar de renda

953886R

18623247D

PRÒTESI DENTAL

Superació llindar de renda

953975Q

42955086X

AUDIÒFONS

Despesa fora de termini subvencionable

953996W

19084702S

SCOOTER/CADIRA ELÈCTRICA

Despesa fora de termini subvencionable

954024J

00622773W

ELEVADOR SALVA ESCALES

Despesa fora de termini

954029Q

42960320T

AUDIÒFON DRET

Superació llindar de renda

954152M

31633148Y

AUDIÒFONS

Menor de 65 anys

954162A

4185645M

AUDIÒFONS

Despesa fora de termini

954165E

78181819N

PRÒTESI DENTAL

Superació llindar de renda