Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE LLUBÍ

Núm. 556168
Modificació puntual de les normes subsidiàries de Llubí

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que el Ple de l'Ajuntament, en la sessió extraordinària de 28 d'agost de 2023, per majoria absoluta dels seus membres va adoptar el següent acord:

Primer.- Aprovar inicialment, per segona vegada,  l'expedient de la modificació puntual de les normes subsidiàries de Llubí per a la delimitació del Punt Verd de Llubí i incorporar la reordenació del sector de les actuals UA-4 i UA-6, que passaria a denominar-se unitat d'actuació UA-1A.

Segon.- Publicar el present acord al Butlletí Oficial de les Illes Balears, al Tauler d'Edictes de l'Ajuntament, a un dels periòdics de major circulació a la província i a la seu electrònica de l'Ajuntament ( www.llubi.sedelectronica.es)

Tercer.- Sotmetre aquest expedient a informació pública per a que en el termini de 30 dies , comptat des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el BOIB, pugui examinar-se i, en el seu cas, presentar les reclamacions i al·legacions que s'estimin oportunes.

Quart.- Sol·licitar un informe de les administracions o els ens estatals, autonòmics o insulars, les competències dels quals es puguin veure afectades. Sol·licitar un informe preceptiu a l'òrgan que exerceix les competències en matèria d'urbanisme del Consell de Mallorca.

Cinquè.- Assenyalar com a àrea afectada per la suspensió de l'atorgament de llicències la compresa en el sector delimitat per la present modificació, per un període de dos anys; de conformitat amb l'establert a l'article 51.2 i 51.4.b de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears.

 

Llubí, document signat electrònicament (4 de setembre de 2023)

La batlessa Magdalena Perelló Frontera