Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 556022
Modificació de la plantilla orgànica de l'Ajuntament d'Alcúdia

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Havent finalitzat el termini d'exposició al públic de la modificació de la plantilla orgànica de l'ajuntament d'Alcúdia, de personal eventual, aprovada inicialment per l'Ajuntament en Ple en la sessió del dia 3 d'agost de 2023, i no havent estat formulada cap reclamació contra l'acord d'aprovació inicial, aquest esdevé definitiu i, en compliment del que disposen els articles 126.3 del Reial Decret Legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de les disposicions legals vigents en matèria de Règim Local i 169 del Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprova el text refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, es publica a continuació la modificació realitzada a la plantilla orgànica:

ACORDS

Primer.- Modificar la Relació de Llocs de Treball de l'ajuntament referida a les places de personal eventual en el següent sentit:

a) Suprimir els dos llocs de personal eventual existents: Coordinador de Comerç, Fires i Mercats (codi 1201) i Coordinador de Batlia (codi 1200).

Dita supressió serà efectiva en el moment que s'aprovi definitivament la modificació de la plantilla que reculli les noves places de personal eventual. Això no obstant, se'n suprimeixen els requisits d'accés previstos en la rllt des de l'adopció del present acord.

b) Crear els llocs de feina del personal eventual d'aquesta corporació que es relacionen a continuació, amb les corresponents retribucions, e incorporar-los a la Relació de Llocs de Treball:

1. Coordinador d'Urbanisme, amb una retribució de 45.000,000 euros bruts anuals, a l'àrea d'urbanisme.

2. Coordinador d'Obres Pròpies, a temps parcial (60%), amb una retribució de 27.000,00 euros bruts anuals (corresponents a un sou anual per dedicació complerta de 45.000 euros bruts anuals), a l'àrea d'obres municipals.

3. Coordinador de Comunicació i Coordinació Municipal, amb una retribució de 45.000,000 euros bruts anuals, a l'àrea de Batlia.

4. Coordinador d'Educació, Esports, Igualtat i Promoció Econòmica, amb una retribució de 45.000,000 euros bruts anuals, en l'àrea d'educació.

5. Coordinador de Medi Ambient i Sostenibilitat, amb una retribució de 45.000,000 euros bruts anuals, en l'àrea de medi ambient.

6. Coordinador de Seguiment de Contractes municipals, amb una retribució de 25.000 euros bruts anuals, en l'àrea de Batlia.

7. Coordinador de Teixit Empresarial, amb una retribució de 45.000,000 euros bruts anuals, en l'àrea de comerç i fires.

Segon.- Modificar la plantilla orgànica de l'ajuntament d'Alcúdia, de personal funcionari eventual, en el següent sentit:

On diu:

A.4. Personal Eventual

A.4.1. Coord. Batlia 1 C1

A.4.2. Coord. Comerç, fires i mercats 1 C1

Ha de dir:

A.4. Personal eventual:

A.4.1. Coordinador d'Urbanisme, 1

A.4.2. Coordinador d'Obres Pròpies, a temps parcial (60%), 1.

A.4.3. Coordinador de Comunicació i Coordinació Municipal, 1.

A.4.4. Coordinador d'Educació, Esports, Igualtat i Promoció Econòmica, 1.

A.4.5. Coordinador de Medi Ambient i Sostenibilitat, 1

A.4.6. Coordinador de Seguiment de contractes municipals, 1.

A.4.7. Coordinador de Teixit Empresarial, 1”

 

Contra la present resolució, que exhaureix la via administrativa, es podrà interposar per part de les persones interessades recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes davant el mateix òrgan que l'hagi aprovat, d'acord amb l'article 123 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques. En cas de no interposar el recurs potestatiu de reposició es podrà interposar directament recurs contenciós administratiu, segons l'article abans esmentat i 45 i següents de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, davant el Jutjat contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la publicació al BOIB.

 

Alcúdia, a la data de la signatura electrònica (1 de setembre de 2023)

La batlessa Josefina Linares Capó