Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITATS

Núm. 550467
Resolució del conseller d’Educació i Universitats d’1 de setembre de 2023 per la qual es publica el nomenament de personal eventual de la Conselleria d’Educació i Universitats

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Decret 9/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es disposa el nomenament dels membres del Govern de les Illes Balears, disposa el nomenament del titular de la Conselleria d'Educació i Universitats, senyor Antoni Vera Alemany, amb efectes des de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB núm. 94, de 10 de juliol de 2023).

L'article 20 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que és personal eventual el que, en virtut d'un nomenament legal, ocupa, amb caràcter temporal, llocs de feina considerats de confiança o d'assessorament especial de la Presidència o dels consellers o conselleres, no reservats a personal funcionari de carrera, i que el president o presidenta i els consellers o conselleres nomenen lliurement el seu personal eventual, i que els nomenaments que s'han de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. 

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

Primer.  Nomenar la senyora María Pilar Martín Muñoz personal eventual de la Conselleria d'Educació i Universitats, per ocupar el lloc de treball de cap de la Secretaria del Gabinet.

Segon. Disposar que aquest nomenament té efectes des del 5 de setembre de 2023.

Tercer. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 1 de setembre de 2023

El conseller d'Educació i Universitats Antoni Vera Alemany