Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE BINISSALEM

Núm. 549847
Modificació relació llocs de treball

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'Ajuntament en Ple, en sessió extraordinària urgent de data 21-08-2023, va acordar modificar la relació de llocs de treball, pel que afecta al complement específic i de destí del lloc de treball de secretaria i intervenció.

La qual cosa es fa pública per a general coneixement, advertint els interessats que contra l'acord esmentat podran interposar recurs potestatiu de reposició davant l'Ajuntament en Ple, en el termini d'un mes comptat a partir del dia següent a la notificació de l'acord, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

També podran interposar alternativament recurs contenciós-administratiu davant el Jutjat del Contenciós-Administratiu amb seu a Palma, en el termini de dos mesos. Tot això en virtut del que disposen els articles 30, 112.3 i 114.c) de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, i els articles 8, 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, Reguladora de la Jurisdicció Contenciosa-Administrativa. En cas d'optar per la interposició del recurs de reposició, no podran interposar el recurs contenciós-administratiu fins que s'hagi notificat la resolució expressa del recurs de reposició o hagi transcorregut un mes des de la seva interposició sense haver rebut la notificació, data en què podrà entendre's desestimat per silenci administratiu.

Tot això sense perjudici que pugui interposar qualsevol altra recurs que estimin oportú i en Dret procedeixi.

 

Binissalem, a la data de la signatura electrònica (31 d'agost de 2023

El batle Juan Víctor Martí Vallés)