Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE MAÓ

Núm. 542868
Nomenament personal laboral fix convocatòria Enginyer Superior procés estabilització

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant el Decret núm. 686, de 10 d'agost de 2023, de l'Ajuntament de Maó, he disposat nomenar com a personal laboral fix la persona aspirant que ha superat el procés de selecció de la convocatòria d'enginyer superior de l'Ajuntament de Maó en l'oferta pública extraordinària per l'estabilització, del grup A, subgrup A1, vincle jurídic laboral, pel procediment de concurs. Concretament, es tracta de la persona relacionada a continuació, que ja ha superat el període de pràctiques:

  • GENESTAR MARQUÈS JAVIER  ***4049**

La qual cosa feim pública als efectes de l'article 62 del Text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, aprovat pel Reial decret legislatiu 5/2015 de 30 d'octubre, i de l'article 25.2 del Reglament general d'ingrés del personal al servei de l'Administració General de l'Estat i de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris civils de l'Administració General de l'Estat, aprovat pel Reial decret 364/1995 de 10 de març.

El personal nomenat haurà de formalitzar el contracte en el termini de 3 dies comptats a partir de l'endemà d'haver-se publicat el nomenament en el BOIB.

Requerim a la persona contractada perquè s'incorpori al seu lloc de treball el mateix dia de la formalització del contracte i li comunicam que haurà de romandre un mínim de 3 anys en la destinació d'adscripció per poder participar en concursos de provisió de llocs del mateix nivell.

Establim que, atès que aquesta convocatòria no en tindrà una altra pel procediment de concurs oposició, d'acord amb l'article 10.2 de les bases específiques, les persones aspirants que no han superat el procés selectiu pel sistema de concurs formaran una borsa de personal interí. En aquestes borses s'han d'integrar les persones candidates que hagin obtingut la puntuació mínima de 10 punts.

Contra la present resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar, alternativament, recurs de reposició potestatiu, en el termini d'un mes comptat a partir de l'endemà d'haver-se publicat el present anunci, davant l'Alcaldia d'aquest ajuntament, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques; o bé recurs contenciós administratiu, davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos comptats a partir de l'endemà d'haver-se publicat aquest anunci, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu, no es podrà interposar recurs contenciós administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o se n'hagi produït la desestimació per silenci. Tot això sense perjudici que es pugui exercitar qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent.

 

Maó, en la data de la signatura electrònica del document (28 d'agost de 2023)

L'alcalde Héctor Pons Riudavets