Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 542241
Anunci pel qual se sotmet a una segona informació pública l’aprovació inicial del Projecte de Reglament d’ús de la marca "Adlib Ibiza" i "Adlib"

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La consellera executiva del Departament de Promoció Econòmica i Empresarial, i Cooperació Municipal del Consell Insular d'Eivissa, va dictar providència d'inici, en data 16 de novembre de 2020, mitjançant la qual disposa iniciar els tràmits administratius escaients per a la creació i aprovació del reglament d'ús de la marca “Adlib Moda Ibiza”.

En data 25 de febrer de 2022 el Ple del Consell Insular d'Eivissa va aprovar inicialment el Reglament d'ús de la marca “Adlib Moda Ibiza” i aquest projecte va quedar exposat al públic al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i al tauler d'anuncis i edictes electrònics del Consell Insular, a la Seu Electrònica, per un termini de 30 dies hàbils, amb data d'inici el 7 de març de 2022 i de finalització el 20 d'abril de 2023, sense que es registressin al·legacions al respecte en el referit termini.

En data 20 de setembre de 2022 el Consell Consultiu de les Illes Balears ha emès dictamen, amb el número 68/2022, amb observacions al respecte.

Una vegada incorporades les observacions realitzades pel Consell Consultiu, es considera convenient sotmetre novament el projecte de Reglament d'ús de la marca "Adlib Ibiza" i "Adlib a informació pública, tot d'acord amb l'article 82, e) de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars (LCI) (BOIB núm. 88, de 7 de juliol de 2022), amb l'article 49.b) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les bases de règim local (LRBRL), i l'article 155 del Reglament Orgànic del Consell Insular d'Eivissa.

Per tal motiu el projecte de Reglament d'ús de la marca "Adlib Ibiza" i "Adlib" queda exposat al públic al tauler d'anuncis i edictes electrònics del Consell Insular, a la Seu Electrònica, i publicat al BOIB, per un termini de 30 dies hàbils, comptadors des de l'endemà a la publicació del dit anunci en el BOIB.

Les persones interessades podran examinar aquest Reglament i presentar les reclamacions i els suggeriments que consideren pertinents dins del referit termini de 30 dies hàbils.

 

Eivissa, 28 d'agost de 2023

La cap de servei de Presidència del Departament de Presidència, Hisenda, Gestió Econòmica i Esports Concepción Rebollo Laserna