Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT D'ARTÀ

Núm. 540354
Aprovació definitiva de la modificació de la base d’execució núm. 40 del pressupost municipal per a l’any 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Transcorregut el termini de quinze dies d'exposició pública de l'acord de modificació de la base núm. 40 de les bases d'execució que acompanyen al pressupost general de l'entitat per a 2023 sense que s'hagi presentat cap reclamació, el mateix ha esdevingut definitiu en aplicació del previst a l'art. 169.1 del RD Legislatiu 2/2004 del Text Refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals.

En compliment del previst a l'art. 169.3 de l'esmentat Reial Decret, es publica a continuació la base núm. 40 en la seva redacció definitiva:

“Base 40. Despeses de representació, indemnitzacions i assistència a sessions dels membres de la Corporació.

a) Indemnitzacions per despeses ocasionades per l'exercici del càrrec

Tots els membres de la corporació, excepte els que cobren dedicació exclusiva o parcial tenen dret a rebre indemnitzacions per les despeses ocasionades per l'exercici del càrrec quan siguin efectives i després de justificar-ho documentalment, segons les normes d'aplicació general a les administracions públiques, les quals s'especifiquen a les bases corresponents d'aquest capítol i les que es determinen a continuació:

Dietes per responsabilitat de gestió i per dia efectivament dedicat al càrrec en perjudici de les ocupacions habituals remunerades, pels membres de la corporació que no tinguin dedicació exclusiva:

- 95.12 €/bruts (1/2 dieta: 47,56 €) (màxim equivalent a cinc dietes), amb l'augment anual aplicat per la Llei de pressuposts generals de l'Estat als empleats públics.

b) Assistències a sessions d'òrgans col·legiats

Els membres de la corporació que no tenen dedicació exclusiva percebran assistències per la concurrència efectiva a les sessions dels òrgans col·legiats dels quals formin part en les quanties que s'especifiquen:

- Assistències a Junta de Govern Local: 100 €/bruts;

- Comissions Informatives i Plens: 77 €/bruts;

Ambdues quantitats amb l'augment anual aplicat per la Llei de pressuposts generals de l'Estat als empleats públics.”

Aquesta aprovació pot ser impugnada davant de la jurisdicció contenciosa administrativa, amb els requisits, formalitats i causes assenyalades als articles 170 i 171 del text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, i en la forma i terminis que estableixen les normes de la jurisdicció citada.

 

Artà, data de la signatura electrònica (28 d'agost de 2023)

El batle Manuel Galán Massanet