Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MARRATXÍ

Núm. 539311
Projectes de reparcel·lació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per la Junta de Govern Local, en sessió ordinària de dia  25 de juliol de 2023, entre d'altres, s'adoptà el següent acord, el qual la seva part dispositiva diu textualment:

PRIMER.- Aprovar inicialment la modificació del projecte de reparcel·lació pel sistema de compensació de la UE 7.06 Ses Trempes amb les següents condicions:

1.- La Junta de Compensació presentarà un llistat actualitzat dels titulars amb el seu domicili als efectes que l'Ajuntament els pugui donar el tràmit d'audiència als interessats.

2.- Abans de l'aprovació definitiva s'haurà de presentar la correcció de l'errada de la parcel·la 136 indicada a l'informe de l'Arquitecta municipal abans transcrit.

SEGON.- La modificació del projecte de reparcel·lació se sotmetrà a informació pública pel termini d'un mes mitjançant edicte que s'haurà de publicar al BOIB i a la direcció o en el punt d'accés electrònic corresponent, a on s'inserirà el seu contingut íntegre per facilitar la seva consulta telemàtica. Així mateix, i prèvia presentació per la Junta del llistat actualitzat de titulars i domicilis, es concedirà tràmit d'audiència a les persones interessades per citació personal. Complits aquests tràmits s'adoptarà, si escau, l'acord d'aprovació definitiva.

Durant l'esmentat període es podrà consultar a la seu electrònica de l'ajuntament, https://seuelectronica.marratxi.es/sta/CarpetaPublic/doEvent?APP_CODE=STA&PAGE_CODE=PTS2_TABLON i examinar l'esmentat expedient en el negociat d'urbanisme d'aquest ajuntament, c/ Major, 2 de Pòrtol, horari atenció de 8:15 a 14:00, i formular per escrit les al·legacions que estimin oportunes.

 

Marratxí, 31 de juliol de 2023

El batle Jaume Llompart Caldés