Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE SANTA MARGALIDA

Núm. 529928
Nomenament de personal eventual

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El senyor batle, en data 30 de juny de 2023 ha dictat el Decret de Batlia número 1526 que a continuació es transcriu:

«Vista la provisió de batlia de dia 30 de juny de 2023 i l'informe l'informe emès per la Secretaria i Intervenció de la Corporació de conformitat amb l'establert en l'article 104.2 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local,

RESOLC

PRIMER. Nomenar a la Sra. Magdalena Rosselló Tauler, amb DNI ****6319K a personal eventual, per ocupar el lloc de treball de confiança i/o d'assessorament especial de Joan Monjo Estelrich, amb les funcions específiques de coordinador de serveis, amb efectes a partir de dia 01/07/2023, amb una dedicació del 100% i una retribució bruta anual equivalent a la consignada en el punt 2.2.2 bis de la Base d'Execució 32 de les Bases d'Execució Pressupost Municipal 2023, per considerar que la persona que es nomena és l'adequada per desenvolupar-ho i compleix els requisits i la titulació exigits en l'Acord Plenari pel qual s'aprova la Plantilla de Personal d'aquest Ajuntament i el Pressupost Municipal del present exercici.

SEGON. El nomenat podrà ser cessat o separat lliurement per l'Alcaldia en qualsevol moment del mandat de l'actual Corporació. En qualsevol cas, aquest personal eventual cessarà automàticament en tot cas quan es produeixi el cessament o expiri el mandat de l'autoritat a la qual prestin la seva funció de confiança o assessorament.

TERCER. Notificar aquest nomenament a l'interessat perquè en el terme de tres dies prengui possessió del càrrec.

QUART. Fer públic aquest nomenament en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, amb especificació del lloc de treball, règim de retribucions i dedicació.

CINQUÈ. Donar trasllat a Ple en la primera sessió que celebri.»

El que es fa públic pel general coneixement i als efectes oportuns.

 

Santa Margalida, a data de la signatura electrònica (22 d´agost de 2023)

El batle Joan Monjo Estelrich