Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 528685
Decret de la Presidència del Consell Insular de Mallorca que modifica el Decret de 12 de juliol de 2023 pel qual es creen les direccions insulars i les secretaries tècniques en què s’han d’estructurar els departaments

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El president, mitjançant Decret dictat dia 12 de juliol de 2023, va crear les direccions insulars i les secretaries tècniques en què s'han d'estructurar els departaments dels Consell Insular de Mallorca.

El conseller executiu Territori, Mobilitat i Infraestructures, el dia 17 d'agost de 2023, ha proposat modificar l'estructura del seu departament, en el sentit que la Direcció Insular d'Inspecció Tècnica de Vehicles i d'Activitats, passi a denominar-se Direcció Insular d'Activitats, tenint en compte que el Servei d'Inspecció Tècniques de Vehicles quedarà integrat en la Direcció Insular d'Infraestructures i Mobilitat i que la modificació  proposada no afecta als nomenaments dels titulars de les direccions insulars.

D'acord amb els articles 21.1.g) i 31 de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars, correspon a la Presidència del Consell dictar els decrets de creació i extinció dels departaments insulars en què s'organitza per a l'exercici de competències que corresponen als diferents sectors funcionals homogenis de l'activitat administrativa de la institució.

Per tot això, dict el següent:

DECRET

1. Modificar el Decret de 12 de juliol de 2023 pel qual es creen les direccions insulars i les secretaries tècniques en què s'han d'estructurar els departaments de la manera següent:

- La Direcció Insular d'Inspecció Tècnica de Vehicles i d'Activitats passa a denominar-se Direcció Insular d'Activitats.

2. Publicar aquest Decret en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, que comença a vigir el mateix dia en què s'hi publiqui.

3. Publicar aquest Decret en la Seu electrònica del Consell Insular de Mallorca.

4. Derogar totes les disposicions de rang igual o inferior que s'oposen al que s'estableix en aquest Decret.

5. Donar-ne compte al Ple en la primera sessió que tingui lloc.

 

Palma, 21 d'agost de 2023

El president del Consell Insular de Mallorca Llorenç S. Galmés Verger