Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 525768
Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de correcció d’errades de la relació de llocs de treballs oferts del Cos subaltern a l’illa d’Eivissa de la resolució per la qual s’ordena la publicació de la llista de persones aspirants que han superat les proves selectives per a l’ingrés pel torn lliure i pel torn de promoció interna, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat, al cos subaltern de l’Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i es fa pública la llista de llocs vacants que s’ofereixen a l’efecte de l’adjudicació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En data 8 d'agost de 2023 es va publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques per la qual s'ordena la publicació de la llista de persones aspirants que han superat les proves selectives per a l'ingrés pel torn lliure i pel torn de promoció interna, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat,al cos subaltern de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i es fa pública la llista de llocs vacants que s'ofereixen a l'efecte de l'adjudicació.

2. S'han detectat una errada a la llista de llocs de feina vacants que s'ofereixen a les persones aspirants que han superat les proves selectives del Cos Subaltern a l'efecte de que sol·licitin la destinació. En particular, s'ha oferit el lloc F01620036, lloc base ordenança a l'IES Quartó de Portmany que prèviament ja s'havia oferit mitjançant Resolució de la Consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de rectificació de la relació de llocs de treballs oferts del Cos subaltern a l'illa de Mallorca i a l'illa d'Eivissa del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. Atesa la impossibilitat material d'oferir el mateix lloc de feina als participants de dos processos selectius diferents s'ha de rectificar l'errada material dels llocs oferts als procediment selectiu per accedir al cos subaltern de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears convocat mitjançant resolució de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques de 25 d'abril de 2019 (BOIB núm. 57, de 30 d'abril de 2019).

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que aquestes poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics que hi hagi en els seus actes.

2. El Decret 16/2023, de 20 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, per la qual es modifica el decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. El Decret 9/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es disposa el nomenament dels membres del Govern de les Illes Balears.

4. L'article 6 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la Funció Pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Rectificar l'errada material en la relació de llocs de treballs oferts del cos subaltern a l'illa d'Eivissa inclosa a l'annex II de la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques per la qual s'ordena la publicació de la llista de persones aspirants que han superat les proves selectives per a l'ingrés pel torn lliure i pel torn de promoció interna, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat,al cos subaltern de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i es fa pública la llista de llocs vacants que s'ofereixen a l'efecte de l'adjudicació publicada al BOIB núm 110, de 8 d'agost.

2. Fer pública, en l'annex de la present resolució, la relació dels llocs de treballs oferts del Cos subaltern, a l'illa d'Eivissa, del procés esmentat, degudament rectificada.

3. Establir un nou termini de vint dies naturals comptadors a partir de l'endemà de la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears d'aquesta Resolució, per tal que les persones aspirants seleccionades per l'illa de Eivissa pel torn lliure presentin, en el registre general d'Escola Balear d'Administració Pública (EBAP), en el de la conselleria competent en matèria de funció pública o en qualsevol altra de les persones que estableixen l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, els documents següents:

a) Còpia autèntica del títol acadèmic exigit en cada convocatòria o certificació acadèmica que acrediti haver superat tots els estudis per obtenir el títol.

b) Declaració jurada o promesa de no haver estat separats mitjançant un expedient disciplinari del servei de cap administració pública, o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se inhabilitats de forma absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per una resolució judicial per accedir al cos o escala del funcionariat del qual haguessin estat separats o inhabilitats, segons el model que facilitarà la direcció general competent en matèria de funció pública.

En el cas de ser nacionals d'un altre estat, han d'acreditar no trobar-se inhabilitats o en situació equivalent ni haver estat sotmesos a una sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu estat i en els mateixos termes, l'accés a una ocupació pública.

c) Un certificat mèdic, en model oficial, acreditatiu de tenir les capacitats i les aptituds necessàries per a l'exercici de les funcions del cos, escala o especialitat quan es tracti de personal funcionari de nou ingrés. Quan es tracti de personal funcionari que hi hagi participat en la modalitat de promoció interna, pot presentar un certificat expedit pel Servei de Prevenció de Riscs Laborals de la conselleria competent en matèria de vigilància de la salut dels empleats públics de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

d) Escrit en què s'elegeixen, de major a menor interès, els llocs de treball oferts. La sol·licitud ha d'incloure tots els llocs.

4. Les persones aspirants que amb anterioritat de la data de publicació d'aquesta Resolució ja han presentat la documentació requerida a l'apartat anterior d'aquesta resolució només hauran de tornar a aportar l'escrit en que s'elegeixen, de major a menor interès, els llocs de treball oferts. La sol·licitud ha d'incloure tots els llocs.

5. Ordenar que, si la persona aspirant seleccionada no presenta la documentació dins el termini fixat, llevat de casos de força major, que han de ser degudament constatats i, si escau, apreciats per l'Administració mitjançant una resolució motivada, o si en examinar la documentació es dedueix que hi manca algun dels requisits exigits, la persona interessada no pot ser nomenada funcionària i resten anul·lades les seves actuacions, sens perjudici de la responsabilitat en què hagi incorregut per falsedat en la sol·licitud inicial.

6. Establir que les places s'han d'adjudicar de conformitat amb l'ordre final de prelació de les persones aprovades, d'acord amb la petició de destinació efectuada per la persona interessada.

7. Publicar aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears, al portal de l'opositor i a la seu electrònica de la CAIB.

Interposició de Recursos

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

(Signat electrònicament: 18 d'agost de 2023)

La consellera de Presidència i Administracions Públiques Antònia Maria Estarellas Torrens

 

ANNEX

CONSELLERIA / O.A.

CENTRE DIRECTIU

UNITAT

CODI LLOC

NOM DEL LLOC

DESTÍ

NL

C. ESP.

CD

TL

FP

A.P.

GRUP

COSSOS

REQUISITS

OBS

N. CAT.

ILLA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

 

DIRECCIÓ GENERAL DE PLANIFICACIÓ, ORDENACIÓ I CENTRES

CENTRE DE PROFESSORAT D'EIVISSA

F01620119

LLOC BASE ORDENANÇA

EIVISSA

1

3840,9

12

L

C

AA

AP

2505

CARNET DE CONDUIR B O CARNET DE CONDUIR A1

HE, PiP, RDT

B1

EIVISSA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

DIRECCIÓ GENERAL DE PLANIFICACIÓ, ORDENACIÓ I CENTRES

IES SA COLOMINA (EIVISSA)

F01620049

LLOC BASE ORDENANÇA

EIVISSA

2

3840,9

12

L

C

AA

AP

2505

CARNET DE CONDUIR B O CARNET DE CONDUIR A1

HE, PiP, RDT

B1

EIVISSA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

DIRECCIÓ GENERAL DE PLANIFICACIÓ, ORDENACIÓ I CENTRES

IES QUARTÓ DEL REI (SANTA EULÀRIA DES RIU)

F016201FU

LLOC BASE ORDENANÇA

SANTA EULÀRIA DES RIU (EIVISSA)

2

3840,9

12

L

C

AA

AP

2505

CARNET DE CONDUIR B O CARNET DE CONDUIR A1

HE, PiP, RDT

B1

EIVISSA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

DIRECCIÓ GENERAL DE PLANIFICACIÓ, ORDENACIÓ I CENTRES

IES ISIDOR MACABICH (EIVISSA)

F01620107

LLOC BASE ORDENANÇA

EIVISSA

2

3840,9

12

L

C

AA

AP

2505

CARNET DE CONDUIR B O CARNET DE CONDUIR A1

HE, PiP, RDT

B1

EIVISSA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

DIRECCIÓ GENERAL DE PLANIFICACIÓ, ORDENACIÓ I CENTRES

IES XARC (SANTA EULÀRIA DES RIU)

F01620111

LLOC BASE ORDENANÇA

SANTA EULÀRIA DES RIU (EIVISSA)

1

3840,9

12

L

C

AA

AP

2505

CARNET DE CONDUIR B O CARNET DE CONDUIR A1

HE, PiP, RDT

B1

EIVISSA

CONSELLERIA DE FONS EUROPEUS, UNIVERSITAT I CULTURA

DIRECCIÓ GENERAL DE CULTURA

MUSEU ARQUEOLÒGIC D'EIVISSA I FORMENTERA (EIVISSA/FORMENTERA)

F01330006

ORDENANÇA

EIVISSA

5

5110,84

12

L

C

AA

AP

2505

CARNET DE CONDUIR B O CARNET DE CONDUIR A1

DE, HE, PiP, RDT

B1

EIVISSA