Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CAMPANET

Núm. 519673
Règim econòmic regidors

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fent públics els acords adoptats en sessió plenària de data 28 de juny de 2023 relatius al règim econòmic dels regidors:

1.-Aprovar els càrrecs de la Corporació que es podran dur a terme amb dedicació exclusiva que són els següents: Batle.

2.-Aprovar les quanties que percebrà segons aquesta responsabilitat: Batle: 2945€/mes (o part proporcional als dies d'alta), per 14 mensualitats cada any natural. Total de 41230€.

3.-Aprovar el règim de dedicació mínima necessària per a la percepció de dites retribucions, d'acord amb l'establert a l'article 74.3 LMRLIB, i que serà de 37,5 hores setmanals per la dedicació exclusiva.

4.-Donar d'alta en el Règim General de la Seguretat Social els membres de la Corporació que exerceixin tals càrrecs de dedicació exclusiva, assumint la Corporació el pagament de les quotes empresarials que corresponguin.

... Establir el següent règim d'indemnitzacions i assistències:

  • Indemnitzacions: Els tres regidors de l'equip de govern (Més per Mallorca) rebran indemnització de 700 euros mensual x 12 pagues (total anual 8.400 €).
  • Assistències: Els membres de la corporació que no tinguin indemnització ni dedicació percebran per assistència efectiva a les sessions dels òrgans municipals de què formin part, les següents quanties: Sessions de Ple Ordinari o Extraordinari: 50 euros. Sessions de  la Comissió Informativa de caràcter general: 25 euros.
  • Assignacions dels partits polítics: 50 euros per regidor i mes.

El que es fa públic per a general coneixement.

 

Campanet, a data de la signatura electrónica (14 d'agost de 2023)

El secretari Carlos A. Llorente Sánchez