Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DES MERCADAL

Núm. 510661
Acord Ple municipal del dia 6 de juliol de 2023 sobre l'aprovació de la periodicitat de les sessions plenàries municipals de l'Ajuntament des Mercadal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de la Corporació celebrat, el dia 6 de juliol de 2023, en sessió extraordinària es va acordar la proposta d'aprovació sobre la periodicitat de les sessions plenàries municipals, i que diu:

«6. PROPOSTA D'APROVACIÓ SOBRE LA PERIODICITAT DE LES SESSIONS PLENÀRIES MUNICIPALS (E0194/2023/2607)

Per part del Sr. Batle es sotmet a debat i votació la següent proposta de batlia esmenada de viva veu, on diu 19h30 ha de dir 19h i que diu:

PROPOSTA DE BATLIA

Assumpte: PROPOSTA D'APROVACIÓ DE LA PERIODICITAT DE LES SESSIONS DEL PLE

Atès el disposat en l'art. 80.1 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears (LMRLIB), el ple ha de dur a terme una sessió ordinària, com a mínim, cada mes en els ajuntaments de municipis de més de 20.000 habitants; cada dos mesos en els de municipis amb població entre 5.001 i 20.000 habitants; i cada tres mesos en els de municipis de fins a 5.000 habitants, llevat dels casos en què hi hagi també junta de govern local, en els quals la periodicitat del ple ha de ser cada dos mesos com a mínim.

Atès el disposat en els articles 38 del Real Decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel que s'aprova el reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les Entitats locals (ROF)

«Dintre dels trenta dies següents al de la sessió constitutiva, l'alcalde convocarà sessió o sessions extraordinàries a fi d'acordar la periodicitat de sessions del Ple de l'Ajuntament, entre d'altres assumptes.

Aquesta alcaldia proposa que el Ple de l'Ajuntament acordi:

ÚNIC: Celebrar sessions ordinàries del Ple el darrer dimecres de cada mes, excepte els mesos d'agost i desembre, a les 19 hores; en cas que aquest dia fos festiu, el Ple es farà el dia hàbil següent.

No obstant açò, el consistori, en sessió plenària, decidirà

Votació

Passada la proposta a votació és aprovada per 8 vots a favor, 4 del grup ENTESA i 4 del grup PP i 4 vots en contra del grup PSOE»

 

Es Mercadal, en la data de la signatura electrònica (8 d'agost de 2023)

El batle Joan Palliser Riudavets