Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

JUNTA DE EXPURGO DE LES ILLES BALEARS

Núm. 510103
Relació d'expedients a expurgar

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La senyora Sonia Isabel Vidal Ferrer, Presidenta de la Junta d'Expurgació d'Illes Balears, de conformitat amb el que disposa l'article 16 del Reial decret 937/2003, de 18 de juliol, de modernització dels arxius judicials, acord:

1. La publicació en el diari oficial de la comunitat autònoma, i una referència d'aquesta en un diari dels de major difusió en l'àmbit autonòmic, de les relacions d'expedients següents:

  • Els procediments corresponents als anys 1959 a 1981 de l' extint Jutjat de Perillositat i Rehabilitació Social.
  • Els rotllos de Suplicació corresponents als anys 1989 a 1995 de la Sala Social del Tribunal Superior de Justícia.

2. Els qui pretenguin recuperar documents propis aportats a les actuacions judicials o obtenir testimoni o certificació d'aquestes per tenir interès legítim plantejaran la seva sol·licitud per escrit, directament o a través de representants amb poder suficient, davant el secretari de la Junta d'Expurgació, a l'adreça postal Carrer Posada de la Real 6 07003 Palma de Mallorca o electrònica vigilancia1.palmademallorca@justicia.es, dins del termini de dos mesos des de la publicació al diari oficial de la comunitat autònoma.

3. Transcorregut el termini sense que els interessats haguessin promogut la devolució, se'ls tindrà per decaiguts en el seu dret a recuperar els documents aportats.

 

(Signat electrònicament: 3 de juliol de 2023

La presidenta Sonia Isabel Vidal Ferrer)