Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE SANTANYÍ

Núm. 509775
Nomenament d'un TAE superior economista funcionari de carrera i constitució d'una borsa de treball

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant aquest edicte es fa públic, en compliment de l'article 62.1 b) del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel que s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, que per Resolució de Batlia núm. 2023/1243, de data 14 de juliol de 2023, es va resoldre el següent:

« Antecedents

1. Vista la convocatòria per a la cobertura mitjançant oposició d'una plaça de personal funcionari de carrera, en la categoria TAE superior economista de l'Ajuntament de Santanyí les bases de la qual es varen publicar al BOIB núm 39 de 19 de març de 2022 i l'anunci de la qual es va publicar al BOE núm 80 de 4 d'abril de 2022.

2. Vista la resolució núm. 2023/1169 de 5 de juliol de 2023 en la qual es va establir que el Sr. Xavier Ribot Bautista de Lisbona va ser la primera persona aspirant classificada a la convocatòria abans esmentada i, conseqüentment, va ser requerit perquè dins els termini improrrogable de 10 dies hàbils presentés la documentació recollida a la base desena d'aquesta convocatòria.

3. Vist que l'interessat ha presentat la documentació requerida en temps i forma, i que compleix amb els requisits exigits.

4. Vista la fiscalització favorable per part de la Intervenció de l'Ajuntament de Santanyí, de data 12 de juliol de 2023.

Per tot el que s´ha exposat, en virtut de les facultats que em són conferides per la legislació vigent, DISPÒS:

Primer. Nomenar al Sr. Xavier Ribot Bautista de Lisbona, amb DNI **0709***, com a funcionari de carrera per ocupar una plaça vacant de TAE superior economista, escala d'Administració Especial, grup A, subgrup A1 corresponent a l'Oferta d'Ocupació Pública de l'any 2022.

Segon. La data d'efectes d'aquest nomenament serà el dia 1 d'agost de 2023.

Tercer. Constituir una borsa de treball de TAE superior economista, per a posteriors nomenaments com a personal funcionari interí, amb el següent ordre de persones aspirants que han superat el procediment selectiu:

-Silvia Lucia Llado Iglesias, amb DNI *3055****

-Maria Luisa Garnelo Luque, amb DNI **2369***

Quart. Donar trasllat d'aquesta resolució a la persona interessada, així com a la Unitat de Recursos Humans i d'Intervenció, per al seu coneixement i efectes.

Cinquè. Fer públic aquest nomenament en el Butlletí Oficial de les Illes Balears».

 

Document signat electrònicament (28 de juliol de 2023)

La batlessa Maria C. Pons Monserrat