Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT JOSEP DE SA TALAIA

Núm. 509206
Extracte de l’aprovació per Decret d’Alcaldia núm 2023-1383, de 4 d’abril, de la convocatòria de concessió de beques per als i les esportistes destacats del municipi de Sant Josep de sa Talaia

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.: 711017)

De conformitat amb el que estableixen els articles 17.3.b) i 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i 4.1 de la Resolució de 10 de desembre de 2015, de la Intervenció General de l'Administració de l'Estat, per la qual es regula el procés de registre i publicació de les convocatòries de subvencions i ajudes en el Sistema Nacional de Publicitat de Subvencions (BOE núm. 299, de 15 de desembre de 2015), es publica l'extracte de la convocatòria d'ajudes més amunt esmentada. El text complet es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions i al BOIB núm. 106, del dia 29 de juliol de 2023.

1. Consignació pressupostària i quantia

La quantia màxima que es podrà concedir en aquesta convocatòria és de 15.000,00 €, amb càrrec a la partida 341 48095 del pressupost de la corporació per a l' any 2023.

2. Requisits generals dels sol·licitants

Poden ser sol·licitants i/o beneficiaris d'aquesta beca els i les esportistes empadronats i empadronades al municipi de Sant Josep de sa Talaia com a mínim dos anys abans de la data d'aprovació d'aquestes bases, els esportistes naturals del municipi de Sant Josep de sa Talaia o bé els que pertanyin a algun club o associació inscrita al Registre Municipal d'associacions de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia com a mínim des de les dues temporades anteriors a la publicació d' aquestes bases, i que compleixin amb els requisits següents:

  • Estar al corrent de les seves obligacions amb l' Agència Tributària, la Seguretat Social i l' Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia.
  • No incórrer en cap de les prohibicions per ser beneficiari establertes a l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General
  • de Subvencions.
  • Trobar-se al corrent en matèria de reintegrament de subvencions amb l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia (art. 25 RLGS).

3. Presentació de sol·licituds i documentació

Les sol·licituds de subvenció es formalitzaran mitjançant el model normalitzat que es pot trobar a la pàgina web de l'Ajuntament. Les instàncies es registraran a la seu electrònica de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia o en la forma establerta a l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Les sol·licituds (annex I) aniran acompanyades de la següent documentació:

  • Identificació de qui subscriu la sol·licitud i del caràcter amb què ho fa, mitjançant còpia del DNI, NIF o un altre document acreditatiu.
  • Identificació de qui serà el beneficiari, mitjançant còpia del DNI o NIF o altre document acreditatiu.
  • Declaració responsable d'estar empadronat/ada al municipi de Sant Josep de sa Talaia com a mínim dos anys abans de la data d'aprovació d'aquestes bases (si és el cas). (Annex II)
  • Declaració responsable del beneficiari d'Estar al corrent de les seves obligacions amb l'Agència Tributària, la Seguretat Social i l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, i autorització a l'Ajuntament per sol·licitar a l'Agència Tributària i a la Seguretat Social les dades del sol·licitant que siguin necessàries (Annex II).
  • Declaració responsable del beneficiari de No incórrer en cap de les prohibicions per ser beneficiari establertes a l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions. (Annex II).
  • Model de representació, en cas de presentar la sol·licitud una persona diferent del sol·licitant (annex III).
  • Formulari amb criteris de valoració (annex IV).
  • Certificat de la corresponent Federació Autonòmica, Nacional o Internacional on es faci constar les classificacions i/o marques aconseguides pel sol·licitant durant el període a què fa referència la convocatòria.
  • Certificat de la federació esportiva corresponent que acrediti que el sol·licitant pertany a un club o associació inscrita al Registre Municipal d'associacions de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia de forma continuada des de la temporada 2020-2021 (en cas de no estar empadronat al municipi).
  • Sol·licitud de transferència bancària per al pagament de l'import de la subvenció, en cas que no s'hagi aportat amb anterioritat.

L' Ajuntament pot demanar, a més, tota la documentació complementària que consideri necessària per avaluar correctament la sol·licitud.

Si els documents exigits a la sol·licitud ja s'haguessin presentat a l'Ajuntament en una altra ocasió, el sol·licitant podrà acollir-se al que estableix l'article 53.d) de la Llei 39/2015, de l'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, sempre que es faci constar la data i l'òrgan o dependència on van ser presentats o emesos.

 

Sant Josep de sa Talaia, document signat electrònicament (2 d'agost de 2023

El batle Vicente Roig Tur)