Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE CULTURA I PATRIMONI

Núm. 508598
Resolució per la qual es modifica el punt 13.2 de la convocatòria de subvencions per la programació estable de les sales d’exhibició cultural privades

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS: 689300

La vicepresidenta primera i consellera executiva de Cultura I Patrimoni ha dictat el 31 de juliol de 2023 la següent resolució:

« Antecedents

1. El 19 d'abril de 2023 la vicepresidenta primera i consellera executiva de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística (per delegació del Consell Executiu)  va aprovar la convocatòria de subvencions per la programació estable de les sales d'exhibició cultural privades. (L'extracte de la convocatòria es va publicar al BOIB núm. 51 de 22 d'abril de 2023). 

2 . Atès que previsiblement la convocatòria no es resoldrà abans de la data límit per presentar la documentació justificativa (31 d'agost de 2023), és necessari modificar la redacció del punt 13.2 de la convocatòria.

Fonaments de dret

1. L'Ordenança General de Subvencions del Consell de Mallorca.

2. Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions i el Reial Decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el reglament de la Llei 38/2003 general de subvencions.

3. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre del procediment administratiu comú de les administracions públiques. i la Llei 40/2015, d'1 d'octubre del règim jurídic del sector públic.

4. La Llei 4/2022, de 8 de juny, de consells insulars.

5. L'acord de 2 de març de 2023 del Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca de delegació d'atribucions del Consell Executiu en els consellers executius i conselleres executives (BOIB núm. 30 de 9 de març de 2023).

Per tot l'anterior, dict la següent

Resolució

1. Modificar la redacció del punt 13.2 de la convocatòria de subvencions per la programació estable de les sales d'exhibició cultural privades, de la manera següent:

«2. La justificació de la subvenció concedida s'ha de presentar en l termini de 10 dies hàbils des de la publicació de la resolució de concessió al Butlletí Oficial de les Illes Balears.»

2. Publicar aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears. »

Contra aquest acte, que no posa fi a la via administrativa, podeu interposar el recurs d'alçada en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de la seva publicació. El recurs es pot interposar formalment davant aquesta consellera executiva o davant el Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca, que és l'òrgan competent per resoldre'l.

Contra la desestimació expressa d'aquest recurs d'alçada, hi podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del dit recurs d'alçada.

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no n'heu rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de sis mesos, comptadors a partir de l'endemà de la desestimació presumpta.

No obstant l'anterior, podeu interposar, si escau, qualsevol altre recurs que considereu oportú. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, 7 d'agost de 2023

La vicepresidenta primera i consellera executiva de Cultura i Patrimoni Antònia Roca Bellinfante