Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT D'HISENDA I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 505961
Resolució de la consellera executiva d’Hisenda i Funció Pública, mitjançant la qual es nomena al president titular del Tribunal Qualificador del procés de reclassificació del personal del Servei de Bombers del Consell Insular de Mallorca amb les categories de bomber –a conductor -a, caporal –a i operador–a de comunicacions

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. La Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública en funcions, mitjançant la qual s'aproven les bases del procés de reclassificació del personal del Servei de Bombers del Consell Insular de Mallorca amb les categories de bomber –a conductor -a, caporal –a i operador–a de comunicacions, de 6 de juny de 2023 ( BOIB núm. 78, de 13 de juny de 2023), estableix que la composició del Tribunal Qualificador és la següent:

President –a:

Titular: Francesc López Raja

Suplent: Antonio Torrens Caldentey

Vocal:

Titular: David Rotger Llinás

Suplent: Guillermo Ballester Pou

Secretari –a:

Titular: Paula Baltasar Cozar

Suplent: Margarita Roig Oliver

2. En data 10 de juliol de 2023, el senyor Francesc López Raja ha presentat per Registre electrònic una sol·licitud d'abstenció com a membre del Tribunal Qualificador de l'esmentat procediment.

Fonaments de dret

1. L'article 23 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, recull els motius d'abstenció en els procediments administratius.

2. L'apartat 6 de les bases del procés de reclassificació del personal del Servei de Bombers del Consell Insular de Mallorca amb les categories de bomber –a conductor -a, caporal –a i operador–a de comunicacions , aprovades per la Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública en funcions, de 6 de juny de 2023 ( BOIB núm. 78, de 13 de juny de 2023), estableix que el Tribunal Qualificador depèn del conseller competent en matèria de funció pública, que en designa la presidència.

Per tot l'exposat,

Resolc

1. Estimar l'abstenció del senyor Francesc López Raja com a president titular del Tribunal Qualificador del procés de reclassificació del personal del Servei de Bombers del Consell Insular de Mallorca amb les categories de bomber –a conductor -a, caporal –a i operador–a de comunicacions.

2. Nomenar el senyor Sebastià Bonet Adrover, president titular del Tribunal Qualificador del procés de reclassificació del personal del Servei de Bombers del Consell Insular de Mallorca amb les categories de bomber –a conductor -a, caporal –a i operador–a de comunicacions.

 

3. Notificar aquesta Resolució a les persones interessades.

4. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (4 d'agost de 2023)

La consellera executiva del Departament d'Hisenda i Funció Pública Maria del Pilar Bonet Escalera