Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE SÓLLER

Núm. 505903
Nomenament funcionària de carrera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

A la vista dels antecedents següents:

  • Vista la tramitació seguida en el procediment de selecció per cobrir una plaça de personal funcionari de carrera de l'Administració especial, Subescala Tècnica superior assessoria jurídica de l'Ajuntament de Sóller, pel sistema de concurs extraordinari, que consta dins l'oferta d'ocupació pública 2022 per a l'estabilització de personal temporal (expedient 8262/2022).
  • Considerant la llista elevada per part del Tribunal de selecció a aquesta batlia en data 31 de juliol de 2023, i de conformitat amb l'article 25 del Reglament General d'Ingrés del Personal al Servei de l'Administració General de l'Estat i de Provisió de Llocs de Treball i Promoció Professional dels Funcionaris Civils de l'Administració General de l'Estat, aprovat pel Reial decret 364/ 1995, de 10 de març, els articles 136 i 137 del Text refós de les disposicions legals vigents en matèria de règim local aprovat pel Reial decret legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, i l'article 21.1.h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de Bases de Règim Local, així com el que estableix la base 10.5 i 10.6 de les bases reguladores del procediment selectiu.

Per tot l'exposat,

RESOLC

PRIMER.- Nomenar com a funcionària de carrera d'aquest Ajuntament de Sóller de l'escalafó d'Administració especial, subescala Tècnica Superior Assessoria Jurídica, grup A, subgrup A1, la senyora María Delia Clar Barceló, amb DNI 4****532G, amb efectes des del dia 1 d'agost del 2023.

SEGON.- Ordenar la publicació d'aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), així com a la seu electrònica d'aquest Ajuntament (https://soller.sedelectronica.es) per a la seva major difusió.

TERCER. Requerir a la persona interessada perquè, en un termini de dos dies hàbils, acrediti les condicions de capacitat i requisits exigits en la convocatòria.

QUART. Comunicar-li que haurà de prendre possessió en el termini de tres dies hàbils a comptar des de l'endemà a aquell en què se li notifiqui el nomenament.

 

(Signat electrònicament: 4 d'agost de 2023)

El batle Miguel Nadal Vaquer