Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE SÓLLER

Núm. 505879
Nomenament funcionària de carrera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

RESOLUCIÓ D'ALCALDIA

A la vista dels antecedents següents:

-Vista la tramitació seguida en el procediment de selecció per cobrir una plaça de personal funcionari de carrera de l'Administració especial, Subescala Serveis especials, Classe Personal d'oficis, Denominació Operari-a neteja edificis de l'Ajuntament de Sóller, pel sistema de concurs extraordinari, que consta dins l'oferta d'ocupació pública 2022 per a l'estabilització de personal temporal (expedient 8263/2022).

-Considerant la llista elevada per part del Tribunal de selecció a aquesta batlia en data 26 de juliol de 2023, i de conformitat amb l'article 25 del Reglament General d'Ingrés del Personal al Servei de l'Administració General de l'Estat i de Provisió de Llocs de Treball i Promoció Professional dels Funcionaris Civils de l'Administració General de l'Estat, aprovat pel Reial decret 364/ 1995, de 10 de març, els articles 136 i 137 del Text refós de les disposicions legals vigents en matèria de règim local aprovat pel Reial decret legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, i l'article 21.1.h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de Bases de Règim Local, així com el que estableix la base 10.5 i 10.6 de les bases reguladores del procediment selectiu.

Per tot l'exposat,

RESOLC:

PRIMER.- Nomenar com a funcionària de carrera d'aquest Ajuntament de Sóller de l'escalafó d'administració especial, subescala Serveis Especials, classe Personal d'Oficis, denominació Operari-a neteja edificis grup C, subgrup C2, la senyora Antonia Magán Montalbán, amb DNI 4****131L, amb efectes des del dia 1 d'agost del 2023.

SEGON.- Ordenar la publicació d'aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), així com a la seu electrònica d'aquest Ajuntament (https://soller.sedelectronica.es) per a la seva major difusió.

TERCER. Requerir a la persona interessada perquè, en un termini de dos dies hàbils, acrediti les condicions de capacitat i requisits exigits en la convocatòria.

QUART. Comunicar-li que haurà de prendre possessió en el termini de tres dies hàbils a comptar des de l'endemà a aquell en què se li notifiqui el nomenament.

 

(Signat electrònicament: 4 d'agost de 2023)

El batle Miguel Nadal Vaquer