Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 505923
Acord del Consell de Govern de 4 d’agost de 2023 pel qual es disposa el nomenament de la directora gerenta de l’Escola Balear d’Administració Pública

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 21.1 de la Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que correspon al Consell de Govern, per mitjà d'un acord, el nomenament i el cessament de les persones titulars de la gerència i dels altres òrgans unipersonals de direcció dels organismes autònoms, com és ara l'Escola Balear d'Administració Pública, a proposta de la persona titular de la conselleria d'adscripció de l'ens, oït prèviament l'òrgan col·legiat superior de direcció de l'ens. El nomenament i el cessament s'han de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears en el termini màxim de deu dies.

L'article 12 dels Estatuts de l'Escola Balear d'Administració Pública, aprovats mitjançant el Decret 31/2012, de 13 d'abril, estableix que la Direcció Gerència és l'òrgan unipersonal directiu de l'EBAP, que assumeix la direcció, l'administració i la gestió ordinària de l'ens. El nomenament i el cessament de la persona titular de la Direcció Gerència corresponen al Consell de Govern, per mitjà d'un acord, a proposta de la persona titular de la conselleria competent en matèria de funció pública, oït el Consell de Direcció, d'acord amb el que estableix l'esmentat article 21 de la Llei 7/2010.

En la sessió de dia 3 d'agost de 2023, el Consell de Direcció de l'EBAP es dona per assabentat de la proposta de nomenament de la directora gerenta.

Per tot això, a proposta de la consellera de Presidència i Administracions Públiques, el Consell de Govern en la sessió de dia 4 d'agost de 2023 adoptà, entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Nomenar la senyora María Violeta Rodríguez Martínez amb DNI ***5939**, directora gerenta de l'Escola Balear d'Administració Pública.

Segon. Disposar que les retribucions com a directora gerenta de l'EBAP siguin les que, d'acord amb les lleis de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, corresponguin als directors generals de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Tercer. Aquest Acord té efectes des del dia que es publica en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 4 d'agost de 2023

La secretària del Consell de Govern Antònia Maria Estarellas Torrens