Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 505898
Acord del Consell de Govern de 4 d’agost de 2023 pel qual es dona per assabentat del cessament de la directora gerent de l'entitat pública empresarial Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 21.1 de la Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la comunitat autònoma de les Illes Balears, estableix que el nomenament i el cessament dels titulars de la gerència de les entitats del sector públic instrumental, excepte els organismes autònoms, s'ha de fer d'acord amb el que s'estableix per la normativa aplicable i els estatuts de l'entitat. Així mateix s'estableix que els nomenaments i cessaments han de comunicar-se al Consell de Govern i els acords d'aquest òrgan han de publicar-se en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

En el mateix sentit s'expressa l'article 23.1 del Decret 6/2021, de 22 de febrer, pel qual s'aprova el text consolidat dels Estatuts de l'entitat pública empresarial Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears (BOIB núm. 26, de 23 de febrer) segons el qual el cessament del director gerent o de la directora gerent s'ha de comunicar al Consell de Govern i ha de publicar-se en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

En data 1 d'agost de 2023, el president de l'IDI ha dictat resolució de cessament de la senyora Mariona Luis Tomas com a directora gerent de l'entitat pública empresarial Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears.

Per tot això, a proposta del conseller d'Empresa, Ocupació i Energia, el Consell de Govern en la sessió de dia 4 d'agost de 2023 adoptà, entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Donar-se per assabentat del cessament de la senyora Mariona Luis Tomas com a directora gerent de l'entitat pública empresarial Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears.

Segon. Publicar aquest acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 4 d'agost de 2023

La secretària del Consell de Govern Antònia Maria Estarellas Torrens