Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 504499
Acord del Ple del Consell Insular de Menorca en sessió de caràcter extraordinari de 31 de juliol de 2023, relatiu a la determinació de les assignacions als grups polítics (exp. 0305-2023-000004)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple, per unanimitat, adoptà els acords següents:

PRIMER. Assignar una dotació econòmica als grups polítics de la corporació per tal de contribuir al pagament de les despeses derivades de la seva actuació corporativa; dotació que estarà integrada pels conceptes que més avall es detallen i que en qualsevol cas restarà supeditada als límits màxims, que en el seu cas, s'estableixin a la Llei de Pressupostos generals de l'Estat:

  • Un component fix per grup per import de 874,78 euros/mes.
  • Un component variable que es determinarà de la manera següent:

Una assignació de 463,97 euros mensuals per conseller.

Una quantitat màxima de 1.213,00 euros per conseller i any en concepte d'indemnització per despeses de representació i viatges que hagin de fer els consellers i les conselleres en exercici del càrrec.

SEGON. Les assignacions econòmiques anteriors no es poden destinar al pagament de remuneracions de personal de qualsevol tipus al servei de la corporació ni a l'adquisició de béns que puguin constituir actius fixos de caràcter patrimonial. Així mateix, els grups polítics han de dur una comptabilitat especifica de la dotació que han de posar a disposició del Ple sempre que aquest els ho demani.

 

Maó, 3 d'agost de 2023

Per delegació del president, La secretària Rosa Salord Olèo (DP 129/2023, de 27 de juliol) (Boib núm. 106, de 29 de juliol de 2023)