Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 504497
Acord del Ple del Consell Insular de Menorca en sessió de caràcter extraordinari de 31 de juliol de 2023, relatiu a l’establiment del règim de dedicació, les retribucions i les indemnitzacions dels membres de la corporació (exp. 03147-2023-000014)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple, per unanimitat, adoptà els acords següents:

PRIMER. Determinar que el president, amb dedicació exclusiva, tengui una retribució anual bruta de 63.278, euros.

SEGON. Determinar que la vicepresidenta primera i del vicepresident segon, ambdós amb dedicació exclusiva, tenguin una retribució anual bruta de 60.954,80 euros.

TERCER. Determinar que els/les consellers/res executius/ves, tots amb dedicació exclusiva, tenguin una retribució anual bruta de 60.549,73 euros.

QUART Determinar que els/les directors/es insulars tenguin una retribució anual bruta de 48.041,14 euros.

CINQUÈ. Aprovar, de conformitat amb l'establert en l'article 109 lletra i) del Reglament orgànic del Consell Insular de Menorca, la dedicació parcial a mitja jornada de quatre consellers del Grup Socialista i dels dos consellers del grup Més per Menorca per a l'exercici dels càrrecs i les responsabilitats que els són inherents, amb una retribució anual bruta de 31.036,50 € euros cadascun.

La dedicació parcial dels consellers esmentats es comptarà prenent com a referència la jornada ordinària del personal del Consell Insular de Menorca.

SISÈ. Aprovar, per a tots els consellers que no tenguin reconeguda cap retribució de les indicades en els apartats anteriors, les indemnitzacions següents per assistències a les sessions de cada òrgan col·legiat que es detalla a continuació:

ÒRGAN

INDEMNITZACIÓ PER REUNIÓ

Ple

570,02 euros

Junta de Portaveus, Comissió de Govern, comissions informatives, Comissió Especial de Comptes i comissions tècniques assessores

238,33 euros

De conformitat amb l'establert en l'art. 34 lletra b) del Reglament orgànic del Consell Insular de Menorca, es fixen les indemnitzacions globals per assistències següents:

a) Consellers/es portaveus dels grups polítics sense dedicació específica ...... 12.140,77 euros/any

 

b) Resta de consellers sense dedicació específica ………………………........ 9.194,82 euros/any

La percepció de les indemnitzacions globals indicades resta condicionada a l'assistència efectiva dels consellers a totes les reunions. Per tant, es restarà l'import corresponent de la quantia global si aquesta fos superior, en còmput anual, a la quantia de les indemnitzacions corresponents a les reunions a què efectivament va assistir el conseller corresponent.

SETÈ. Les retribucions abans ressenyades tindran efectivitat a partir de la data del nomenament i/o de la presa de possessió, segons escaigui en cada cas, per al càrrec corresponent.

Les indemnitzacions per assistències dels consellers membres de la corporació tindran efectivitat a partir de la data de constitució del Consell Insular de Menorca.

VUITÈ. Ordenar que s'iniciïn els expedients de modificació de crèdit que en el seu cas facin falta per a l'efectivitat de l'acord, de manera que les retribucions i indemnitzacions aprovades resten supeditades a l'efectivitat de la consignació pressupostària.

 

NOVÈ.- Disposar la publicació d'aquest acord al Butlletí Oficial de les Illes Balears, a la seu electrònica i al portal web del Consell Insular de Menorca.

 

Maó, 3 d'agost de 2023

Per delegació del president, ​​​​​​​La secretària Rosa Salord Olèo (DP 129/2023, de 27 de juliol) (Boib núm. 106, de 29 de juliol de 2023)