Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 504104
Anunci de resolució del contracte del LOT 9 de cessió a tercers de l’explotació de l’autorització demanial per a l’explotació dels serveis de temporada a les platges d’Alcúdia i Sant Pere per als anys 2022 a 2025

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Exp. CN-01/2022

El 18 de juliol de 2023, mitjançant decret de batlia núm. 2023-1159 s'ha acordat resoldre el LOT 9 del contracte de cessió a tercers de l'explotació de l'autorització demanial per a l'explotació dels serveis de temporada a les platges d'Alcúdia i Sant Pere per als anys 2022 a 2025, atesa la defunció de l'adjudicatària, la qual, en part bastant, diu:

“ RESOLUCIÓ DE BATLIA

RESOLUCIÓ DE RESOLUCIÓ DEL CONTRACTE DEL LOT 9 CN-01/2022.

(...)

R E S O L C

Primer.- Aprovar la resolució del contracte del LOT 9 de cessió a tercers de l'explotació de l'autorització demanial per a l'explotació dels serveis de temporada a les platges d'Alcúdia i Sant Pere per als anys 2022 a 2025.

Segon.- Ordenar l'inici de la licitació del contracte del LOT 9 corresponent a l'explotació quiosc desmuntable de la platja de Sant Pere, per les temporades 2024 i 2025.

Tercer.- Notificar la present resolució a l'adreça de correu electrònic principal d'avís de  notificacions manifestat per la licitadora, MAVS, en el DEUC de la licitació i a SDFV.

Quart.- Publicar la present Resolució al perfil del contractant de l'Ajuntament d'Alcúdia, allotjat a la plataforma de contractació del sector públic, i al Butlletí Oficial de les Illes Balears, als efectes oportuns.

(...)”

Contra la present resolució, que exhaureix la via administrativa, poden interposar de forma alternativa, els següents recursos: o bé recurs potestatiu de reposició, a interposar davant la Batlia, en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà de la notificació de la present resolució, o bé directament recurs contenciós administratiu, a interposar davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de la notificació d'aquesta resolució; tot això sense perjudici que els interessats puguin interposar aquells altres recursos que en considerin procedents.

 

Alcúdia, en la data de la signatura electrònica (1 d'agost de 2023)

La batlessa Josefina Linares Capó