Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 502370
Acord de la Junta de Govern del Consell Insular de Formentera en sessió de data 21 de juliol de 2023 d’Aprovació Inicial del projecte d’urbanització del viari inclòs a les unitats d'actuació emplaçades al nucli urbà des Pujols, anomenades EPJ-12, EPJ-13 I EPJ-14, i la zona verda EL-P inclosa a UA EPJ-13, nucli des Pujols, TM Formentera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per acord de la Junta de Govern del Consell Insular de Formentera, en sessió ordinària celebrada el dia 21 de juliol de 2023 es va adoptar, entre d'altres, el següent acord:

(...)

ACORD

  • APROVAR INICIALMENT el projecte d'urbanització de les Unitats d'Actuació anomenades EPJ-12, EPJ-13 i EPJ-14, emplaçades al nucli des Pujols, TM Formentera, que consisteix concretament en la urbanització del viari inclòs a les Unitats d'Actuació EPJ-12, EPJ-13 i EPJ-14 i la zona verda EL-P inclosa a la EPJ-13. El projecte es promou per les entitats propietàries de les parcel·les incloses a les unitats d'actuació: S'ILLA DES BOSC S.L, RACÓ DE S'ALGA S.L. I FRUMENTUM TURÍSTICA S.L.

  • NOTIFICAR particularment als propietaris, als promotors i als propietaris confrontants, i al Sr. Francisco Mayans Castelló i la Sra. Agustina Alonso Gargallo com a presidenta de la Comunitat de propietaris de l'edifici Mirada II.

  • S'haurà de sotmetre l'acord d'aprovació inicial a INFORMACIÓ PÚBLICA pel termini d'UN MES per a la presentació d'al·legacions, mitjançant anunci al BOIB, a un dels diaris de major circulació a l'illa i a la pàgina web del Consell.

  • CONSIDERAR així mateix que una vegada s'hagi produït l'aprovació inicial i, en el cas que no es presentin al·legacions a la tramitació de l'expedient, es podrà procedir a l'aprovació definitiva sense que s'hagi de tornar a informar per part de la CTA.

(...)

En compliment del disposat a l'apartat tercer de l'acord mencionat anteriorment, es fa públic que els mencionats documents romandran exposats al públic a les dependències del Consell Insular de Formentera, àrea d'Urbanisme, C/de Pius Tur Mayans, núm. 14, Sant Francesc, i a la web, durant un termini d'UN MES a comptar des de la darrera publicació, per tal que qualsevol persona pugui formular les al·legacions que estimi convenients.

 

Formentera, a data de la signatura electrònica (01/08/2023)

El president del Consell insular de Formentera Lorenzo Córdoba Marí