Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE CAMPOS

Núm. 501604
Esmena bases i convocatòria per a constituir una borsa de treball per a proveir, amb personal funcionari interí, necessitats urgents existents en la policia local de l'Ajuntament de Campos

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La regidora delegada de funció pública de l'Ajuntament de Campos, en data de 2 d'agost de 2023, ha resolt el següent:

Primer.- Esmenar les bases específiques que han de regir la convocatòria de concurs per constituir una borsa de treball, amb personal funcionari interí, d'administració especial, subescala serveis especials, classe policia local, grup C1, a l'Ajuntament de Campos en els següents termes:

Allà on diu:

“ 4. Els nomenaments com a personal funcionari interí que s'efectuïn a les persones aspirants d'aquesta borsa seran conformes amb l'article 41.2 de la Llei 4/2013, de 17 de juliol, de coordinació de les policies locals de les Illes Balears; modificada per la Llei 11/2017, de 20 de desembre, i pel Decret Llei 6/2021. Es podran ocupar llocs de treball per personal funcionari interí nomenat per al desenvolupament de funcions pròpies del personal funcionari de carrera, sempre que es produeixi alguna de les circumstàncies següents:

  1. L'existència de places vacants quan no sigui possible cobrir-les per personal funcionari de carrera incloses en l'oferta pública d'ocupació del mateix any o la de l'any següent. La vigència màxima del nomenament serà de tres anys improrrogables, el transcurs dels quals determina, en tot cas, el cessament del funcionari interí.

  2.  La substitució transitòria de les persones titulars.

  3.  Quan sigui necessari el nomenament d'un funcionari interí per manca d'efectius.”

Ha de dir:

“4. Els nomenaments com a personal funcionari interí que s'efectuïn a les persones aspirants d'aquesta borsa seran conformes amb l'article 41.2 de la Llei 4/2013, de 17 de juliol, de coordinació de les policies locals de les Illes Balears; modificada per la Llei 11/2017, de 20 de desembre, i pel Decret Llei 6/2021. Es podran ocupar llocs de treball per personal funcionari interí nomenat per al desenvolupament de funcions pròpies del personal funcionari de carrera, sempre que es produeixi alguna de les circumstàncies següents:

  1. L'existència de places vacants quan no sigui possible cobrir-les per personal funcionari de carrera incloses en l'oferta pública d'ocupació del mateix any o la de l'any següent. La vigència màxima del nomenament serà de tres anys improrrogables, el transcurs dels quals determina, en tot cas, el cessament del funcionari interí.

  2.  La substitució transitòria de les persones titulars.”

Segon.- Publicar la present resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, i al tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament de Campos.

Interposició de recursos

Contra la present resolució, que exhaureix a la via administrativa, pot interposar-se alternativament recurs potestatiu de reposició davant la batlessa de l'Ajuntament de Campos en el termini d'un mes a comptar des del dia següent al de la publicació de la present resolució, d'acord amb els articles 123 i 124 de la llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques; o recurs contenciós-administratiu, davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos a comptar dia següent a la publicació de la present resolució, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciós- administrativa. Si s'optàs per interposar el recurs de reposició potestatiu, no es podrà interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell s'hagi resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això, sense perjudici de que pugui interposar qualsevol altre recurs que pogués estimar més convenient al seu dret.

(Signat electrònicament: 2 d'agost de 2023) La regidora delegada de Funció Pública Clara Roig Miramontes