Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 501168
Decret de la presidència del Consell Insular de Menorca núm. 136/2023, d’1 d’agost, relatiu a l’establiment del règim de suplències dels consellers executius (exp. 03147-2023-000015)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant el Decret de Presidència núm. 91/2023 dictat el 10 de juliol darrer, modificat per Decret de Presidència núm. 94/2023 de data 11 de juliol, he resolt la creació dels departaments en què s'ha d'estructurar el Consell Insular de Menorca.

Atès el Decret de Presidència núm. 92/2023 de 10 de juliol, de nomenament dels membres del Consell executiu;

Atesa la necessitat de garantir la continuïtat de l'acció de govern en cas d'absència, malaltia o qualsevol altre impediment temporal d'un conseller o d'una consellera executiva.

L'article 71.2 b) de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars, estableix que correspon a la presidència mitjançant una disposició general, determinar el règim de suplències dels consellers executius.

D''acord amb les atribucions que em confereix l'ordenament jurídic vigent, en particular l'esmentat article 71.2 b) de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars, i l'article 69.2 del Reglament orgànic d'aquesta institució amb relació a la suplència dels consellers executius en cas de concurrència de qualsevol circumstància que els impedeixi temporalment l'exercici de les seves funcions;

RESOLC:

Primer. En cas d'absència, malaltia o qualsevol altre impediment temporal, les suplències dels consellers executius i de les conselleres executives són les que s'indiquen a continuació:

- La consellera executiva de Benestar Social ha de suplir la consellera executiva d'Economia i Serveis Generals. Sense perjudici de l'anterior el president suplirà la consellera executiva d'Economia i Serveis Generals en l'ordenació de pagaments.

- La consellera executiva d'Economia i Serveis Generals ha de suplir la consellera executiva de Benestar Social.

- El conseller executiu de Medi Ambient, Reserva de Biosfera i Cooperació ha de suplir el conseller executiu de Cultura, Educació, Joventut i Esports.

- El conseller executiu de Cultura, Educació, Joventut i Esports, ha de suplir el conseller executiu de Medi Ambient, Reserva de Biosfera i Cooperació

- El conseller de Mobilitat ha de suplir la consellera executiva d'Ordenació Territorial i Turística.

- La consellera executiva d'Ordenació Territorial i Turística ha de suplir el conseller executiu de Mobilitat.

- El President ha de suplir la consellera executiva d'Habitatge, Agenda Urbana, Innovació i Ocupació.

Segon. En el supòsit que no pugui fer-se efectiva la suplència en la forma establerta en el punt anterior, el president del Consell Insular de Menorca ha de suplir el conseller o la consellera absent.

Tercer. Notificar aquesta resolució a les persones interessades, i publicar-ne el contingut en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), per tal que comenci a vigir el mateix dia que es publiqui.

Quart.- Derogar totes les disposicions de rang igual o inferior que s'oposin al que estableix aquest decret.

Cinquè.- Donar-ne compte al Ple, en la primera sessió que tengui.

 

Maó, 2  d'agost de 2023

Per delegació del president, La secretària Rosa Salord Olèo (DP 129/2023, de 27 de juliol) (Boib núm. 106, de 29 de juliol de 2023)