Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE SANT ANTONI DE PORTMANY

Núm. 500931
Aprovació definitiva de l’estudi de detall per al reajustament d’alineacions al carrer Catalunya determinats a l’estudi de detall anterior de l’ASU 33/06 del PGOU de Sant Antoni de Portmany

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Anunci d'aprovació definitiva de l'estudi de detall per al reajustament d'alineacions al carrer Catalunya determinats a l'estudi de detall anterior de l'ASU 33/06 del PGOU de Sant Antoni de Portmany

El Ple de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, a la sessió celebrada el 28 de juliol de 2023, ha acordat l'aprovació definitiva de l'estudi de detall per al reajustament d'alineacions al carrer Catalunya determinats a l'estudi de detall anterior de l'ASU 33/06 del PGOU de Sant Antoni de Portmany i de conformitat amb els articles 54, 55 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears es procedeix a la publicació de l'acord al Butlletí de les Illes Balears.

Al seu torn, la documentació que conté l'estudi de detall per al reajustament d'alineacions al carrer Catalunya determinats a l'estudi de detall anterior de l'ASU 33/06 del PGOU de Sant Antoni de Portmany, es troba a disposició dels interessats al Portal de Transparència allotjat a la web municipal, https://transparencia.santantoni.net/t/planeamiento.

Atès l'acord de la Junta de Govern d'aquesta Corporació de 12 d'abril de 2023, d'aprovació inicial de l'estudi de detall per al reajustament d'alineacions al carrer Catalunya determinats a l'estudi de detall anterior de l'ASU 33/06 del PGOU de Sant Antoni de Portmany, redactat per arquitecte Sr. Emilio Nuevo Vega, arquitecte del Col·legi Oficial d'Arquitectes de Madrid, col·legiat núm. 6701, presentat davant aquest Ajuntament en data 8 de març de 2023, 2023-S-RE-1605, pel senyor Francisco Javier Raez Silva, amb DNI núm. 53816675X, actuant en nom i representació de lentitat ALJAIR INVERSIONES SL amb CIF núm. B86418456, informat favorablement pels serveis tècnics municipals en informe de data 4 d'abril de 2023, que compta amb la següent url de verificació https://santantoni.sedelectronica.es/doc/G73WFYG2HS55NCAPNPDW9H7HG i la documentació del qual es troba disponible al portal de transparència allotjat a la web municipal https://transparencia.santantoni.net/t/planeamiento.

Vist que, en compliment del que disposa l'article 54 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears, i de conformitat amb l'acord d'aprovació inicial, es va sotmetre a informació pública durant el termini de trenta dies, mitjançant (i) anunci al Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 50, de data 20 d'abril de 2023, (ii) inserció d'anunci a la seu electrònica d'aquest Ajuntament durant el període del 17 d'abril al 17 de maig de 2023 (consta a l'expedient el certificat d'auditoria de la publicació referida), i (iii ) publicació d'anunci al Diario de Ibiza de 26 d'abril de 2023.

Vist que en data 24 d'abril de 2023, es va remetre mitjançant notificació electrònica degudament rebuda en la mateixa data, un ofici al Consell Insular d'Eivissa, Departament de Gestió del Territori, Infraestructures Viàries, Ordenació Turística i Lluita contra l'Intrusisme, en sol·licitud de l'informe preceptiu com a administració amb competència en matèria d'urbanisme i que, rebut aquest en data 24 d'abril de 2023, havent transcorregut el termini de dos mesos, no ha tingut entrada en aquest Ajuntament cap informe de l'Administració esmentada, i s'ha d'entendre que s'ha complit amb el tràmit legalment previngut i que, en conseqüència, l'informe s'ha emès de forma favorable i es pot continuar amb la tramitació.

Vist que l'estudi de detall té com a objecte una única parcel·la i que s'ha identificat la propietària limítrofa, la qual és el present Ajuntament, tot això a l'efecte de la tramitació de l'estudi de detall que ens ocupa.

Vist que havent transcorregut el termini d'informació pública, no ha tengut entrada en aquest Ajuntament cap al·legació en el termini previngut.

Vist que, de conformitat amb la tramitació legalment establerta conforme al que disposa l'article 54, 55 i 59 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears, una vegada aprovat definitivament, es notificarà als interessats, es publicarà l'acord d'aprovació definitiva de l'estudi de detall al Butlletí Oficial de les Illes Balears, i es remetrà un exemplar diligenciat a l'Arxiu d'Urbanisme de les Illes Balears i al Consell Insular.

Atesa la competència del Ple, en virtut dels articles 22.2 c) i 47.2 ll) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local, i article 94 m) de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears.

Vist l'informe amb proposta de resolució emès per la tècnic de l'administració general del Departament d'Urbanisme i Activitats en data 10 de juliol de 2023 amb nota de conformitat que subscriu el Secretari de la Corporació, d'acord amb el que disposa l'article 3.3 d) 7è del Reial decret 128/2018, de 16 de març, pel qual es regula el règim jurídic dels funcionaris de l'administració local amb habilitació de caràcter nacional.

Vist el dictamen de la Comissió Informativa de Ple de data 24 de juliol de 2023.

ACORD

Primer. APROVAR DEFINITIVAMENT l'estudi de detall per al reajustament d'alineacions al carrer Catalunya determinats a l'estudi de detall anterior de l'ASU 33/06 del PGOU de Sant Antoni de Portmany, redactat per l'arquitecte Sr. Emilio Nuevo Vega, arquitecte del Col·legi Oficial d'Arquitectes de Madrid, col·legiat núm. 6701, presentat davant aquest Ajuntament en data 8 de març de 2023, 2023-S-RE-1605, pel senyor Francisco Javier Raez Silva, amb DNI núm. 53816675X, actuant en nom i representació de l'entitat ALJAIR INVERSIONES SL amb CIF núm. B86418456, tot això segons l'informe tècnic municipal favorable de data 4 dabril de 2023 que compta amb la següent url de verificació https://santantoni.sedelectronica.es/doc/G73WFYG2HS55NCAPNPDW9H7HG

Segon. Publicar aquest acord d'aprovació definitiva al Butlletí Oficial de les Illes Balears, així com inserir-ne l'anunci al tauler d'edictes de la seu electrònica municipal.

Tercer. Comunicar i trametre a l'Arxiu d'Urbanisme de les Illes Balears i al Consell d'Eivissa aquest acord d'aprovació definitiva amb tramesa de l'estudi de detall i documentació annexa.

Quart. Publicar el present Acord i resta de la documentació de l'Estudi de Detall a la web municipal de transparència.

 

Sant Antoni de Portmany, (signat electrònicament: 1 d'agost de 2023)

L'alcalde Marcos Serra Colomar.