Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 499538
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual es declara desert el concurs de trasllats voluntari per proveir una plaça bàsica vacant de personal estatutari fix de la categoria de FEA d’oftalmologia

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

  1. Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears 23 de maig de 2023 (BOIB núm. 69/2023, de 25 de maig) es va convocar un concurs de trasllats voluntari per proveir una plaça bàsica vacant de personal estatutari fix de la categoria FEA d'oftalmologia dependent del Servei de Salut.

  2. A través de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 29 de juny de 2023 es va publicar la llista provisional de persones aspirants admeses i excloses en aquest concurs, en què només constava una personal exclosa per no complir el requisit d'acreditació de coneixement de català, i cap persona admesa.

  3. Amb la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 27 de juliol de 2023 es publicaren les llistes definitives per a aquest concurs, sense que hi hagués cap persona candidata que complís el requisits per a ser admesa.

  4. Durant tot el procediment, no s'ha comptabilitzat cap sol·licitud per participar en el concurs de trasllats voluntari en la categoria de FEA d'oftalmologia que complís els requisits establerts a les bases reguladores de la convocatòria. Concretament, l'única sol·licitant no compleix el requisit d'acreditació dels coneixement de català.

Fonaments de dret

  1. Llei 3/2007, de 27 de març, de la Funció Pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

  2. L'article 37 de la Llei 55/2003, de 16 de desembre, de l'Estatut Marc del Personal Estatutari dels Serveis de Salut.

  3. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques.

  4. El Reial decret llei 1/1999, de 8 de gener, sobre selecció de personal estatutari i provisió de places en les institucions sanitàries de la Seguretat Social.

  5. La base 6.3 de l'annex 1 de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 23 de maig de 2023 per la qual es convoca un concurs de trasllats voluntari per proveir una plaça bàsica vacant de personal estatutari fix de la categoria FEA d'oftalmologia dependent del Servei de Salut de les Illes Balears.

  6. Llei 3/2003, de 26 de març, de Regim Jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

Resolució

  1. Declarar desert el concurs de trasllats voluntari per proveir una plaça bàsica vacant de personal estatutari fix de la categoria de FEA d'oftalmologia, per manca de persones candidates.

  2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el portal web del Servei de Salut de les Illes Balears www.ibsalut.es.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució –que exhaureix la via administrativa- pot interposar-se un recurs potestatiu de reposició davant el mateix òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques i l'article 57 de la Llei 3/2007, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot presentar directament un recurs contenciós administratiu davant els jutjats Contenciosos Administratius de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució, d'acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa.

 

Firmat electrònicament: 31 de juliol de 2023

El director general del Servei de Salut de les Illes Balears Javier Ureña Morales Per delegació de la consellera de Salut (BOIB 191/2020)