Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANTA EULÀRIA DES RIU

Núm. 497523
Periodicitat de les sessions del Ple de l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que el Ple de l'Ajuntament en sessió plenària extraordinària de data 29 de Juny de 2023, entre uns altres va adoptar el següent acord:

PRIMER.- Establir que el Ple de l'Ajuntament celebrarà sessió ordinària en el Saló de Sessions de la Casa Consistorial, l'últim dijous de cada mes, preferentment en horari de matí, en primera convocatòria, i l'endemà passat, en segona convocatòria. Si el dia en què ha de celebrar-se la sessió plenària és inhàbil, el Ple se celebrarà, a elecció de l'Alcaldia-Presidència, el dia anterior o el dia posterior.

SEGON.- Facultar a la Senyora alcaldessa, per pròpia iniciativa o a instàncies dels portaveus dels Grups Polítics, per causa justificada, a variar la data de celebració de la sessió ordinària, avançant o retardant el dia i hora de celebració, fins i tot encara que el nou dia fixat no estigués comprès en el mes corresponent a aquell.

TERCER.- Facultar a la Sra. alcaldessa per a suspendre la celebració del ple ordinari del mes d'agost, a conseqüència del període vacacional, quan això no menyscabi la gestió dels assumptes municipals.

 

Santa Eulària des Riu, (signat electrònicament: 26 de juliol de 2023) 

L'alcaldessa Mª del Carmen Ferrer Torres