Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 496946
Anunci d'aprovació inicial de derogació de l'ordenança de regulació de l'alcohol

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per la corporació plenària en sessió anterior de dia 27 de juliol de 2023, es va adoptar l'acord que es transcriu en la seva part resolutiva amb l'objecte d'aprovar inicialment la derogació de l'Ordenança municipal de Regulació de l'Alcohol a la Ciutat d'Eivissa:

PROPOSTA D'ACORD DEROGACIÓ ORDENANÇA MUNICIPAL DE REGULACIÓ DEL ALCOHOL A LA CIUTAT D'EIVISSA.

PRIMER. Aprovar inicialment la derogació de l'Ordenança Municipal de Regulació del Alcohol a la Ciutat d'Eivissa publicada al Boib. núm. 92 de 26 de juliol de 2018.

SEGON. Sotmetre l'anterior acord a un període d'informació pública, per termini de trenta dies, mitjançant anunci publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el taulell d'anuncis de la corporació, a fi que el veïnat i les persones legítimament interessades puguin examinar l'expedient i formular reclamacions, objeccions o observacions.

TERCER. Concedir audiència prèvia a les associacions veïnals i de defensa de les persones consumidores i usuàries que estiguin inscrites en el registre municipal d'associacions veïnals i que el seu fi tingui relació directa amb l'objecte de la disposició.

QUART. En el supòsit que durant el termini d'informació pública no es presenti cap reclamació o suggeriment, l'acord inicialment adoptat s'entendrà definitivament aprovat sense necessitat d'un nou acord exprés per part del Ple.”

Durant aquest termini, l'expedient podrà ser consultat per qualsevol interessat en les dependències municipals CETIS del carrer de Canàries, núm. 35 de 9 a 14 hores de conformitat i als efectes previstos a l'article 102 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears.

 

Eivissa, (signat electrònicament: 31 de juliol de 2023) 

L'alcalde (Rafael Triguero Costa)