Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE PRESIDÈNCIA

Núm. 496117
Decret de la Presidència del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial pel qual es nomena la Vicepresidència del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El president del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial, dia 31 de juliol de 2023, va decretar:

<<Antecedents

1. En data 8 de juliol de 2023 es va constituir el nou Consell Insular de Mallorca.

2. En data 10 de juliol de 2023, el president del Consell de Mallorca va decretar crear els departaments del Consell de Mallorca, entre els quals es va crear el Departament de Presidència (BOIB núm. 95, d'11 de juliol de 2023).

3. En la mateixa data de 10 de juliol de 2023, el president del Consell de Mallorca va decretar nomenar al sr. Antonio Francisco Fuster Zanoguera com a conseller executiu de Presidència (BOIB núm. 95, d'11 de juliol de 2023).

4. En data 28 de juliol de 2023, el president del Consell de Mallorca, va decretar aprovar el decret pel qual s'estableixen les competències dels departaments del Consell Insular de Mallorca (BOIB núm 106, de 29 de juliol de 2023), en el qual el Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial queda adscrit al Departament de Presidència.

Fonaments jurídics

1. L'article 8.1 dels Estatuts del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial (BOIB núm. 72, de 30 de maig de 2019) estableix que “La presidència recau en la persona que ocupa la presidència del Consell Insular de Mallorca, que, al seu torn, exerceix la representació superior del Consorci [...]”.

2. El Decret del president del Consell de Mallorca, de 28 de juliol de 2023 (BOIB núm 106, de 29 de juliol de 2023), d'organització del Consell de Mallorca, estableix en el seu article 1 que el Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial resta adscrit al Departament de Presidència.

3. L'article 10 .1 dels Estatuts del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial preveu que “La vicepresidència del Consorci recau en el conseller o consellera executiu del Consell Insular de Mallorca que nomena el president o presidenta del Consorci”.

Resolució

Per tant, decret:

1. Nomenar al sr. Antonio Francisco Fuster Zanoguera, conseller executiu de Presidència, com a vicepresident del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial.

2. Notificar aquesta resolució a les persones interessades.

3. Publicar aquest decret en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, que comença a vigir el mateix dia en què s'hi publiqui.

4. Donar-ne compte a la propera Junta Rectora del Consorci en la primera sessió que tengui lloc.>>

Palma, a la data de la signatura electrònica (31 de juliol de 2023)

El cap de servei jurídic del Servei de Gestió de Paratges Culturals,  per absència de la secretària delegada del Consorci Serra de Tramuntana (BOIB núm. 131, de 25 de juliol de 2020)  Pere Josep Rosiñol Andreu