Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 494416
Decret de la presidència del Consell Insular de Menorca núm. 130/2023, de 28 de juliol, relatiu al nomenament de director insular

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant el Decret de Presidència núm. 91/2023 dictat el 10 de juliol darrer, modificat per Decret de Presidència núm. 94/2023 de data 11 de juliol, he resolt la creació dels departaments en què s'ha d'estructurar el Consell Insular de Menorca i mitjançant el Decret de Presidència núm. 95/ 2023 d'11 de juliol, he establert la seva estructura interna.

Atès el Decret de Presidència núm. 92/2023 de 10 de juliol, de nomenament dels membres del Consell executiu;

Ateses les propostes efectuades pels diferents consellers executius;

En el marc del que estableix l'article 66 de l'Estatut d'autonomia de les Illes Balears, i d'acord amb les atribucions que em confereix l'ordenament jurídic vigent, en particular els articles 21.1 d i 26.4 de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars, i l'article 92 del Reglament orgànic d'aquesta institució amb relació al nomenament dels directors insulars,

RESOLC:

Primer. Nomenar la persona que més avall s'assenyala per exercir el càrrec que s'indica, de conformitat amb l'estructura interna dels diferents departaments:

Departament d'Habitatge, Agenda Urbana, Innovació i Ocupació;

- Sr. Ricardo Galí Asmarats, director insular d'Habitatge, Agenda Urbana, Innovació i Ocupació.

Segon. Notificar aquesta resolució a la persona interessada, comunicar-ho al Servei de Gestió de les persones i publicar-ne el contingut en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), per tal que comenci a vigir el mateix dia que es publiqui.

Tercer. Donar-ne compte al Ple, en la primera sessió que tengui.

 

Maó, 28 de juliol de 2023

Per delegació del president, La secretària Rosa Salord Olèo (Decret 129/2023, de 27 de juliol)