Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 494179
Periodicitat de les sessions ordinàries del Ple del Consell Insular de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple del Consell Insular de Mallorca, en sessió extraordinària de dia 19 de juliol de 2023, va aprovar el següent Acord:

“Les normes específiques de funcionament del ple i les comissions de ple es determinen al Capítol I de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars. Segons disposa l'article 54 el ple del Consell Insular i les comissions que emanen del ple exerceixen les seves funcions d'acord amb la legislació de règim local i el reglament orgànic, que ha d'assegurar la periodicitat, el caràcter públic de les sessions i la transparència dels acords.

L'article 46.2.a) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de bases de règim local disposa que el ple de la corporació celebra sessió ordinària com a mínim cada mes.

L'art. 67 del Reglament orgànic del Consell Insular de Mallorca publicat al BOIB núm. 89, de 19 de juliol de 2018, estableix que la periodicitat de les sessions ordinàries les ha de fixar, sense perjudici d'acords ulteriors, el ple de l'entitat en la sessió extraordinària que ha de convocar la Presidència dins els trenta dies següents al de la sessió constitutiva de la corporació.

Per això, propòs al Ple:

1. Fixar el règim de les sessions ordinàries de Ple en mensual i dur-les a terme el segon dijous de cada mes, a les 9'30 hores.

2. Celebrar el Ple ordinari que correspon al mes d'agost el darrer dijous del mes de juliol, excepte el corresponent al mes d'agost de 2023, que tindrà lloc el dilluns 31 de juliol 2023.

3. Establir que, si els dies proposats són inhàbils, el Ple té lloc el dijous hàbil següent.

4. Publicar el contingut d'aquest acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

5. Publicar el contingut d'aquest acord en la Seu electrònica del Consell Insular de Mallorca.”

 

Palma, 19 de juliol de 2023

El president del Consell Insular de Mallorca ​​​​​​​Llorenç S. Galmés Verger