Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITATS

Núm. 493940
Resolució del conseller d’Educació i Universitats de 27 de juliol de 2023 de delegació de la signatura de determinats documents comptables i administratius

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 31 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears estableix que els titulars dels òrgans administratius poden delegar en els titulars dels òrgans o de les unitats administratives que en depenen la signatura de les resolucions i dels actes administratius en matèries de la competència que tenen atribuïda per qualsevol títol, llevat dels supòsits indelegables que estableix aquesta Llei.

Darrerament s'han introduït canvis en l'estructura orgànica de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears mitjançant el Decret 12/2023, de 10 de juliol (BOIB núm. 94, de 10 de juliol), modificat pel Decret 16/2023, de 20 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es modifica el Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm.102, de 20 de juliol). A causa d'aquests canvis es considera necessari redactar una nova resolució per adaptar les delegacions de signatura a la nova estructura orgànica de la Conselleria d'Educació i Universitats.

Per tot això, d'acord amb les atribucions que tenc conferides per l'article 11 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, dict la següent

 

Resolució

1. Delegar en la secretària general de la Conselleria d'Educació i Universitats, la signatura dels actes administratius i dels documents comptables i administratius següents:

  • Els documents comptables i administratius d'autorització i de disposició de despeses, de reconeixement d'obligacions i de proposta de pagaments relatius a qualsevol secció pressupostària i programa assignats a la Conselleria, així com tots els documents justificatius corresponents.
  • Els actes administratius i els documents comptables i administratius relatius a propostes de modificació de crèdit, sense limitació de quantia.
  • Les resolucions d'aprovació dels projectes d'inversió. S'exceptuen de la delegació de signatura els documents comptables i administratius relacionats amb la gestió del personal docent dels centres educatius sostinguts amb fons públics de les Illes Balears.

2. Delegar en el director general de Personal Docent la signatura dels actes administratius i dels documents comptables i administratius d'autorització i de disposició de despeses, de reconeixement d'obligacions i de proposta de pagaments relatius a la gestió del personal docent dels centres educatius públics de les Illes Balears, així com de tots els documents justificatius corresponents.

3. Delegar en el director general de Planificació, Ordenació i Infraestructures Educatives la signatura dels actes administratius i dels documents comptables i administratius d'autorització i de disposició de despeses, de reconeixement d'obligacions i de proposta de pagaments relatius a la gestió del personal docent dels centres educatius privats concertats de les Illes Balears, així com de tots els documents justificatius corresponents. A més, es delega la devolució d'ingressos indeguts en el seu àmbit competencial.

4. Delegar en els òrgans directius de la Conselleria d'Educació i Universitats la signatura dels documents comptables i administratius inherents als procediments de devolució de taxes que tramitin dins el respectiu àmbit competencial.

5. Deixar sense efecte les resolucions del conseller d'Educació i Formació Professional de 4 de març de 2021 de delegació de la signatura de determinats documents comptables i administratius en el secretari general de la Conselleria d'Educació i Formació Professional (BOIB núm. 34, de 11 de març) i de 25 de setembre de 2015 de delegació de la signatura de determinats documents comptables i administratius en la directora general de Personal Docent (BOIB núm. 149, de 10 d'octubre).

 

​​​​​​​6. Disposar que aquesta Resolució tengui efectes a partir del mateix dia que es publiqui al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 27 de juliol de 2023

El conseller d'Educació i Universitats Antoni Vera Alemany