Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

GESTIÓ D'EMERGÈNCIES DE LES ILLES BALEARS,SAU (GEIBSAU)

Núm. 493826
Resolució de la directora gerent de Gestió d’Emergències de les Illes Balears, SAU (GEIBSAU), de 25 de juliol de 2023, per la qual s’aprova la llista d’aspirants que han superat el procés excepcional d’estabilització per concurs extraordinari de mèrits i s’adjudica el lloc de treball d’ajudant de Sistemes del grup D a l’illa de Mallorca pel torn lliure ordinari

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) núm. 69, de 28 de maig de 2022, es va publicar l'Acord del Consell d'Administració pel qual es va aprovar l'oferta pública d'estabilització per a l'any 2022 corresponent al personal laboral de Gestió d'Emergències de les Illes Balears, SAU (d'ara endavant, GEIBSAU), en el marc de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública.

2. Mitjançant la Resolució de la directora gerent de GEIBSAU de 23 de desembre de 2022, es va publicar l'Acord del Consell d'Administració pel qual es va aprovar la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de Gestió d'Emergències de les Illes Balears, SAU (BOIB núm. 169, de 29 de desembre de 2022).

3. Per mitjà de la Resolució de la directora gerent de GEIBSAU de 2 de març de 2023, es va aprovar la llista provisional de persones admeses i excloses, amb indicació de les causes d'exclusió, del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir la plaça de personal laboral d'ajudant de Sistemes a l'illa de Mallorca (L02670001) pel torn lliure ordinari.

En data 15 de març de 2023, es va publicar la llista definitiva de persones admeses i excloses d'aquest procés selectiu, juntament amb la llista provisional de mèrits al·legats pels aspirants, que van disposar d'un termini de set dies hàbils per esmenar els errors de fet, materials o aritmètics que haguessin pogut cometre en les al·legacions dels mèrits durant el termini d'inscripció a la convocatòria.

Finalitzat aquest termini i esmenats els errors manifestats pels aspirants, el dia 5 d'abril de 2023 es va aprovar la llista informativa de l'ordre d'aspirants d'acord amb la puntuació resultant dels mèrits al·legats en la declaració responsable d'autobaremació. Així mateix, en aquesta resolució es va requerir les persones aspirants de l'annex II que en el termini de deu dies hàbils acreditassin els requisits i els mèrits al·legats.

4. Una vegada revisada la documentació acreditativa dels requisits i els mèrits, el 19 de juny de 2023 el Tribunal Qualificador del grup D va publicar l'acord pel qual es va aprovar la llista provisional dels mèrits comprovats amb les puntuacions obtingudes pels aspirants per ordre de major a menor puntuació, i es va establir un termini de set dies hàbils per al·legar les rectificacions que considerassin pertinents en la valoració dels mèrits.

5. Finalment, el dia 7 de juliol de 2023, el Tribunal Qualificador va publicar l'acord pel qual es van aprovar les llistes definitives de mèrits comprovats del grup de classificació D amb les puntuacions obtingudes pels aspirants del lloc de treball corresponent a ajudant de Sistemes.

6. El mateix 7 de juliol el Tribunal Qualificador va elevar a la directora gerent de GEIBSAU la proposta de persones aspirants que han superat el procés selectiu per concurs extraordinari de mèrits d'aquest lloc de treball perquè dictàs una resolució per aprovar-la, que s'ha de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i que contindrà l'adjudicació del lloc de treball, d'acord amb la base 16 de l'annex 2 de la convocatòria.

En aquesta data el Tribunal Qualificador també va elevar a la directora gerent de GEIBSAU la relació complementària dels aspirants situats a continuació de les persones proposades, per ordre de puntuació, per a la seva possible contractació com a personal laboral fix en substitució de les qui hi renunciïn abans de la signatura del contracte laboral.

Per tot això, d'acord amb la proposta del Tribunal Qualificador, dict la següent

Resolució

1. Aprovar la llista de persones aspirants que han superat el procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits corresponent a la plaça del grup D d'ajudant de Sistemes i, atesos l'escrit d'elecció i l'ordre de prelació, adjudicar el lloc de treball:

L02670001 - Ajudant de Sistemes

Persona seleccionada

Puntuació total del concurs de mèrits

Torn

Illa

Destinació

43156592J

95,65

Lliure

Mallorca

Marratxí

2. Establir que la formalització del contracte laboral com a personal laboral fix i la incorporació efectiva al lloc de treball de les persones que hagin superat el procés selectiu s'ha d'efectuar en el termini de tres dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, amb el compliment previ de les formalitats preceptives i la presentació de la documentació corresponent.

3. Aprovar la relació complementària d'aspirants d'aquest lloc de treball, per ordre de puntuació, per a la seva possible contractació com a personal laboral fix quan es produeixin renúncies dels aspirants seleccionats abans de la formalització del contracte laboral:

DNI

Puntuació total del concurs de mèrits

43087741R

72,80

4. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

L'ordre jurisdiccional social és el competent per resoldre les controvèrsies derivades d'aquesta Resolució, d'acord amb la Llei 36/2011, de 10 d'octubre, reguladora de la jurisdicció social.

 

Marratxí, 25 de juliol de 2023

La directora gerent en funcions Ana M. de Lluch Sureda Amorós