Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 492410
Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques per la qual s’exclou a una aspirant del concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d’interinitat, places vacants del cos facultatiu tècnic, escala humanística i de ciències socials, especialitat tècnic/a en ocupació i mercat de treball, per a les illes d’Eivissa i Formentera (BOIB núm. 28, de 22 de febrer de 2022) de l’Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques per la qual s'exclou a l'aspirant  Amaia Salanueva Sanz  del concurs per constituir una borsa extraordinària   per cobrir, amb caràcter d'interinitat, places vacants del cos facultatiu tècnic, escala humanística i de ciències socials, especialitat tècnic/a en ocupació i mercat de treball, per a les illes d'Eivissa i Formentera (BOIB núm. 28, de 22 de febrer de 2022) de l'Administració  especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

Fets

1. Mitjançant Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 10 de febrer de 2022 es va aprovar la convocatòria d'un concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d'interinitat, places vacants del cos facultatiu t`ecnic, escala humanística i de ciències socials, especialitat tècnic/a en ocupació i mercat de treball, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per a les illes d'Eivissa i Formentera (BOIB núm. 28, de 22 de febrer de 2022).

La base 3.g) de la convocatòria estableix com a requisit «Estar en possessió del coneixement de la llengua catalana nivell B2 (nivell avançat), de conformitat amb el que disposa l'article 3 b) del Decret 11/2017, de 24 de març, d'exigència del coneixement de la llengua catalana en els procediments selectius d'accés a la funció pública i per ocupar llocs de treball de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears».

2. En data 15 de desembre de 2022 es va publicar en el BOIB núm. 163 Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, per la qual s'aproven les llistes definitives de persones aspirants admeses i excloses, amb indicació de les causes de l'exclusió, del concurs per constituir la borsa extraordinària esmentada.

En aquesta Resolució, la Sra. Amaia Salanueva Sanz apareix admesa en els borsins d'interins corresponents a l'illa d'Eivissa i a l'illa de Formentera.

3. L'EBAP ha comprovat d'ofici que la Sra. Salanueva no està en possessió del nivell de

català requerit per a poder participar en la convocatòria, constant que no presenta informe favorable d'homologació per part de la direcció general de política lingüística.

4. Per escrit de data 4 de juliol de 2023, es va atorgar a la Sra. Amaia Salanueva Sanz tràmit d'audiència perquè, en el termini màxim de 10 dies hàbils, comptadors a partir del dia següent a aquell en què tengui lloc aquesta notificació, presentés les acreditacions pertinents en relació al compliment del requisit de nivell de català B2 per a participar en aquest procés selectiu, fes les al·legacions o presentés la documentació que considerés oportuna.

En aquest mateix escrit se li va informar que, si no atenia el requeriment en el termini establert, es consideraria que desisteix de la seva petició i seria exclosa del procés selectiu, mitjançant les llistes definitives d'admesos i exclosos.

5. En data 19 de juliol de 2023 s'entén desistida de la seva sol·licitud a la Sra. Amaia Salanueva Sanz, atès que no ha presentat cap al·legació durant el termini establert al tràmit d'audiència.

Fonaments de dret

1. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les Administracions públiques, i la Llei 3/2003, de 26 de març, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. El Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic.

3. La Llei 3/2007, de 27 de març, de la Funció Pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears.

4. El Decret 30/2009, de 22 de maig, pel qual s'aprova el procediment de selecció de personal funcionari interí al servei de l'administració de la Comunitat Autònoma de les Illes balears.

5. La Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

6. La Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 10 de febrer de 2022 per la qual s'aprova la convocatòria d'un concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d'interinitat, places vacants del cos facultatiu t`ecnic , escala humanística i de ciències socials, especialitat tècnic/a en ocupació i mercat de treball, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per a les illes d'Eivissa i Formentera (BOIB núm. 28, de 22 de febrer de 2022).

Atès tot l'anterior, dict la següent

Resolució

1. Excloure de manera definitiva la Sra. Amaia Salanueva Sanz del concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d'interinitat, places vacants del cos facultatiu t`ecnic, escala humanística i de ciències socials, especialitat tècnic/a en ocupació i mercat de treball, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per a les illes d'Eivissa i Formentera , pels motius exposats.

2. Declarar desistida de la seva sol·licitud a la Sra. Amaia Salanueva Sanz, atès que no ha presentat cap al·legació durant el termini establert al tràmit d'audiència.

3.- Publicar la Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a la seu electrònica de la Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i en el web <http://oposicions.caib.es>

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el mateix òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà d'haver-ne rebut la notificació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de

l'endemà d'haver rebut la notificació de la resolució, d'acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa-administrativa.

 

Palma, a 24 de juliol de 2023

La consellera de Presidència i Administracions Públiques Antònia Maria Estarellas Torrens