Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TURISME, CULTURA I ESPORTS

Núm. 485508
Resolució del conseller de Turisme, Cultura i Esports pel qual es nomena personal eventual de la Conselleria de Turisme, Cultura i Esports

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 20 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la Funció Pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears, disposa que és personal eventual el que, en virtut de nomenament legal, ocupa, amb caràcter temporal, llocs de treball considerats de confiança o d'assessorament especial de la Presidència o dels consellers o de les conselleres, no reservats a personal funcionari de carrera. També estableix que el president o la presidenta i els consellers o les conselleres nomenen i cessen lliurement el seu personal eventual i que els nomenaments s'han de publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Mitjançant el Decret 9/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, es va disposar el nomenament del conseller de Turisme, Cultura i Esports.

El Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

El Consell de Govern, en la sessió de 10 de juliol del 2023, ha aprovat la Relació de Llocs de Treball del Personal Eventual, en la qual consten els llocs de personal eventual.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Primer. Nomenar la senyora Antonia Vallés Ramis, amb número de DNI XXX7409XX, com a Cap de la Secretaria del Gabinet de la Conselleria de Turisme, Cultura i Esports, amb efectes del dia 27 de juliol de 2023.

Segon. A efectes de dietes i indemnitzacions per raó de servei, és aplicable allò que disposa el Decret 16/2016, de 8 d'abril, pel qual s'aprova el text consolidat del Decret pel qual es regulen les indemnitzacions per raó del servei del personal al servei de l'Administració autonòmica de les Illes Balears o la norma que el substitueix, i l'article 17.1 de la Llei 11/2022, de 28 de desembre, de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2023.

Tercer. A efectes de retribucions per antiguitat o triennis, es reconeix el dret a la percepció dels conceptes exposats que la persona interessada acrediti a les diferents administracions públiques.

Quart. Publicar aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 25 de juliol de 2023

El conseller de Turisme, Cultura i Esports Jaume Bauzá Mayol