Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CIUTADELLA

Núm. 484776
Aprovació inicial de l'Estudi de Detall de la parcel·la situada al Passatge Miramar 11 de Ciutadella

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern en sessió ordinària de dia 12 de juliol de 2023, va adoptar sobre l'aprovació inicial de l'Estudi de Detall  de la parcel·la situada en Passatge Miramar, 11 , el següent acord:

Primer.- Aprovar inicialment l'Estudi de detall promogut pel Sr. Julián Carrascosa Cava, redactat per l'arquitecte Lorenzo Seguí Triay i signat electrònicament en data 17 de novembre de 2022, corresponent a la parcel·la ubicada al Passatge Miramar, 11 (referència cadastral 0977416EE7207N), amb les prescripcions següents, que s'han d'incorporar al document abans de l'aprovació definitiva:

a) Modificar l'error material del quadre de superfícies de l'apartat «2. Ámbito y parámetros generales del estudio de detalle». Segons plànol topogràfic, en comptes de 226,19 m2 hauria de ser 225,86 m2.

b) A l'apartat 1.4 de la memòria se substituirà la referència que es fa a l'anterior PTI per una referència a la revisió del PTI de Menorca aprovat definitivament en data 23 de maig de 2023.

c) A l'apartat 1.4 de la memòria s'eliminarà la referència que es fa al «Nuevo PGOU aprobado inicialmente el 21 de diciembre de 2018».

Segon.- D'acord amb l'article 55 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears, sotmetre l'estudi de detall esmentat a informació pública durant el termini de 30 dies, mitjançant la publicació d'un anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en un dels diaris de major difusió de l'illa de Menorca i en la seu electrònica de l'Ajuntament (on hi figurarà la documentació completa), a l'efecte que qualsevol persona pugui presentar-hi al·legacions. Els anuncis han de fer constar de manera clara el localitzador uniforme de recursos de la seu electrònica per accedir a la documentació.

Tercer.- D'acord amb l'article 55 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears (LUIB), sol·licitar durant el termini de trenta dies esmentat, informe a les següents administracions o ens les competències dels quals es poden veure afectades:

a) Departament d'Economia i Territori (Direcció Insular d'Ordenació Territorial) del Consell Insular de Menorca, com a òrgan amb competències urbanístiques a nivell insular, d'acord amb l'article 55.3 de la LUIB.

b) Institut Balear de la Dona del Govern de les Illes Balears, en relació a l'informe d'impacte de gènere previst en l'article 5.3 de la Llei 11/2016, de 28 de juliol, d'igualtat de dones i homes.

Quart.- Suspendre, de conformitat amb l'article 51 de la LUIB, la tramitació i aprovació de plans de desenvolupament, d'instruments de gestió, així com l'atorgament de tota classe d'autoritzacions i llicències urbanístiques i la possibilitat de presentar comunicacions prèvies en l'àmbit objecte del present estudi de detall (parcel·la ubicada al Passatge Miramar, 11, amb referència cadastral 0977416EE7207N) durant el termini de dos anys, o fins a l'aprovació definitiva de l'estudi de detall. Tot açò sense perjudici que el termini de suspensió es pugui ampliar d'acord amb el règim previst en l'article 51 esmentat, i en el benentès que mentre duri la suspensió es podran tramitar els instruments i atorgar les llicències o presentar les comunicacions prèvies que es basin en el règim vigent i siguin compatibles amb les determinacions de l'estudi de detall inicialment aprovat. Aquest acord de suspensió de llicències, comunicacions prèvies i altres instruments també haurà de ser objecte de publicació en el BOIB, un dels diaris de major difusió a l'illa de Menorca i en l'adreça o el punt d'accés electrònic de l'Ajuntament."

L'expedient es podrà consultar a la secció de “taulell d'edictes” a la pàgina web de l'Ajuntament (http://www.ajciutadella.org/tauler/edictes.aspx?TIPO=02&HISTORIC=1) o al departament d'ordenament del municipi de l'Ajuntament ubicat a la plaça des Born núm. 7-1r, en horari laborable els dilluns, dimarts i dijous de 9 a 14 hores, prèvia sol·licitud per Cita prèvia.

 

Ciutadella de Menorca, en la data de la signatura electrònica (19 de juliol de 2023)

L'alcaldessa Juana María Pons Torres