Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 483017
Decret de la presidència del Consell Insular de Menorca núm. 123/2023, de 21 de juliol, relatiu a la delegació de la presidència del Consorci del Pavelló Esportiu Multifuncional

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Els estatuts del Consorci del Pavelló Esportiu Multifuncional estableixen, en l'article 17.1, que la presidència correspondrà a la persona que exerceixi el càrrec de president/a del Consell Insular de Menorca, però que podrà ser delegada en qualsevol altre membre electe de la corporació.

Per coherència amb el sector de matèries que té encomanades el Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports, es considera convenient delegar la presidència del Consorci del Pavelló Esportiu Multifuncional en el conseller executiu cap del Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports.

Atès que, per Decret de Presidència Decret de Presidència núm. 92/2023, de 10 de juliol, es va designar el senyor Juan Domingo Pons Torres, conseller executiu cap del Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports (BOIB núm. 95 d'11 de juliol de 2023);

RESOLC:

Primer. Delegar la presidència del Consorci del Pavelló Esportiu Multifuncional en el conseller executiu cap del Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports d'aquest Consell Insular, senyor Juan Domingo Pons Torres.

Segon. Notificar aquesta resolució a les persones interessades i publicar el seu contingut en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, sens perjudici que tengui efectes des de la data en què s'hagi signat.

 

Maó, 24 de juliol de 2023

El president Adolfo Vilafranca Florit