Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 478360
Resolució del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA), per la qual es determina la suplència del director gerent del FOGAIBA

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 1.2 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears estableix que les entitats de dret públic que depenen de l'Administració de la comunitat autònoma, que integren l'administració instrumental, estan subjectes a aquesta llei quan actuïn en l'exercici de potestats administratives.

L'article 32.1 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears estableix que els titulars dels òrgans de l'Administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears se substituiran en les seves funcions, de manera temporal, en els supòsits d'absència, malaltia o vacant, d'acord amb el que estableix aquesta llei.

Aquest article determina que les suplències es podran establir per a un àmbit general o per a un àmbit específic, i també per a supòsits concrets, i que, tret d'aquest darrer cas, es publicarà al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

L'article 12.4 del Decret 64/2005, de 10 de juny, de creació del FOGAIBA estableix que el suplent del director gerent és la persona que determini el president del FOGAIBA.

El Decret 8/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, determina la composició del Govern i estableix la nova estructura de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Atesa la conveniència de garantir en tot moment l'acció de la gerència del FOGAIBA en els casos d'absència, malaltia o qualsevol altre impediment temporal del titular i atesa la nova estructura de l'Administració de la comunitat autònoma, s'estima necessari modificar el règim de suplències establert anteriorment.

Per tot això, i en virtut de les atribucions que m'han estat conferides a l'article 12 del Decret 64/2005, de 10 de juny, de creació del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears i l'article 33 de la llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de les administracions públiques de les Illes Balears, dicto la següent

RESOLUCIÓ

Primer.- En el cas d'absència, malaltia o vacant, el director gerent del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears serà suplert pel secretari general de la conselleria competent en matèria d'agricultura i pesca.

Segon.- Deixar sense efecte el règim de suplències establert mitjançant Resolució de la presidenta de FOGAIBA, de 31 d'octubre de 2019, publicada en el BOIB núm. 151 de 7 de novembre de 2019.

Tercer.- Ordenar la publicació d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 20 de juliol de 2023

El president del FOGAIBA Joan Simonet Pons