Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE FERRERIES

Núm. 476570
Aprovació de les dedicacions exclusives i parcials i les seves retribucions econòmiques, els drets de concurrència efectiva a sessions d'òrgans col·legiats, les indemnitzacions dels membres de la corporació i les aportacions a grups polítics

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic per a general coneixement que el Ple de l'Ajuntament de Ferreries, en sessió Extraordinària de data 06/07/2023, va adoptar, entre d'altres, l'acord següent:

"PRIMER. Determinar que l'Alcaldia exercirà el seu càrrec amb dedicació exclusiva a jornada sencera i, que percebrà, en concepte de retribució la quantia bruta mensual de 3.000,00 € en catorze pagues, dotze corresponents a les diferents mensualitats de l'any i les dues restants corresponents a les mensualitats de juny i desembre, resultant una quantia bruta anual de 42.000,00€ més la corresponent despesa de cotització de Seguretat Social.

L'Alcalde percebrà la retribució des de la presa de possessió del seu càrrec.

SEGON. Establir a favor del membre de la Corporació que exerceixi el seu càrrec en règim de dedicació parcial al 75% de la jornada de treball, la retribució de 2.250,00€ bruts mensuals en catorze pagues, dotze corresponents a les diferents mensualitats de l'any i les dues restants corresponents a les mensualitats de juny i desembre, resultant una quantia bruta anual de 31.100,00 € bruts anuals.

Així mateix, donar-lo d'alta en el règim general de la Seguretat Social a partir del mes d'agost de 2023, havent d'assumir aquesta Corporació el pagament de les quotes empresarials que correspongui.

TERCER. Aprovar les assignacions i compensacions que percebran els regidors i les regidores que no tenguin dedicació exclusiva, total o parcial i que a continuació s'especifiquen:

Assignació mensual regidors per assistència al Ple i a la Comissió Informativa: 200 €/mes

Complements regidors amb delegacions i/o gestió d'àrees: 300 €/mes

Complement per formar part de la Junta de Govern: 75 €/mes

Complement per presidència de la Comissió informativa (quan no recaigui amb l'Alcaldia): 150 €/mes

Complement per tinença de batlia (quan no recaigui amb un regidor amb dedicació):

Primera tinença de batlia: 125 €/mes

Segona tinença de batlia: 75 €/mes

Tercera tinença de batlia: 75 €/mes

QUART. Penalitzar l'absència no justificada de qualsevol regidor/a a les sessions dels òrgans dels quals formin part, amb 6 € per falta d'assistència.

CINQUÈ. Aprovar les assignacions als diferents grups polítics municipals que seguidament es relacionen, atenent que les quantitats responen a un fix de 420 euros per grup i un variable de 125 euros per regidor:

Per grup:

PP: 420 €

EEF: 420 €

PSOE: 420 €

Per regidors:

PP (6 regidors): 750 €

EEF (3 regidors): 375 €

PSOE (2 regidor): 250 €

SISÈ. Publicar de manera íntegra en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) l'Acord del Ple, a l'efecte del seu general coneixement.

Així mateix, estarà a la disposició dels interessats en la seu electrònica d'aquest Ajuntament.

SETÈ. Notificar aquest Acord als regidors i regidores, als grups polítics municipals i al Servei de personal i intervenció pel seu coneixement i efectes."

 

Ferreries, en la data de la signatura electrònica (19 de juliol de 2023)

El batle Pedro Pons Huguet