Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CAMPOS

Núm. 476227
Decret regidors delegats 2023 modificat

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

DECRET DE BATLIA

Atès que les competències d'aquesta batlia que subscriu en matèria de Urbanisme i activitats, hisenda, servei d'aigües i policia local, es varen delegar en data 19 de juny de 2023, al tinent de batle Sebastià Sureda Mas.

En aplicació de les atribucions que em confereixen els articles 43 i següents i 115 i 116 del Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, en relació amb l'article 21.3 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, resolc:

1. Nomenar com a regidors delegats/ades a les distintes àrees de gestió d'aquest Ajuntament, els/les regidors/es següents:

Rafel Adrover Obrador: Urbanisme i activitats, Medi ambient, Servei d'aigües, platges i sanitat.

Jaume Vidal Pons: Esports, protecció civil i, conjuntament amb Aina Manresa, gent gran de Campos, més suport a la brigada d'obres i serveis i suport a participació ciutadana.

Aina Manresa Monserrat: Serveis socials, mercats i, conjuntament amb Jaume Vidal, gent gran de Campos; conjuntament amb Maria Antònia Barceló, fires i festes; i suport a policia local.

Carmen Marín Barceló: Cultura, educació i infantesa, més suport a turisme, comerç i joventut, a més de ser la representant als consells escolars dels centres del municipi.

Sebastià Bonet Rigo: Brigada municipal d'obres i serveis, patrimoni, Policia Local, camins rurals i fora vila, a més de suport al servei d'aigües.

Maria Dominga Obrador Vaquer: sa Ràpita, ses Covetes, gent gran de sa Ràpita, a més de suport a Medi ambient, suport a sanitat i a urbanisme i activitats.

Maria Antònia Barceló Vanrell: Joventut, participació ciutadana i, conjuntament amb Aina Manresa, fires i festes.

José Manuel Vara Martínez: Obres i serveis, edificis municipals i cementeri municipal.

Clara Roig Miramontes: Funció pública.

Micaela Victòria Prohens Mateu: Comerç, turisme, i suport a educació i cultura.

La coordinació de regidories, així com totes aquelles competències que la Llei atribueix a la batlia i que no estan expressament delegades, seran exercides per la batlessa.

Sebastià Sureda Mas: suport a les àrees d'Urbanisme i activitats, hisenda, servei d'aigües i policia local.

2. Avocar les competències en matèria de hisenda, que es varen delegar mitjançant decret de data 19 de juny de 2023, al tinent de batle Sebastià Sureda Mas.

3. Les delegacions a què es refereix l'apartat anterior són genèriques, a l'empara del que disposa l'article 43 del Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre (ROF), incloent les facultats de direcció i gestió, inclosa la facultat de resoldre mitjançant actes administratius; mentre que aquest batle conservarà, de les matèries delegades, les facultats a què es refereix l'article 115 de l'esmentat ROF.

4. Donar compte d'aquesta resolució al Ple de la Corporació en la primera sessió que es celebri, i publicar-la al Butlletí Oficial de les Illes Balears. D'acord amb l'article 44.2 del Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre (ROF), aquestes delegacions tindran efecte des del dia següent al de la data de la resolució i seran de caràcter indefinit, tot això sense perjudici de la potestat d'advocació per part de la Batlia.

 

Campos, a la data de la firma electrònica (18 de juliol de 2023)

La batlessa Francisca Porquer Manresa