Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 474617
Ampliació de termini de presentació sol·licituds de participació al Premi d'Investigació Pere Ferrer 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aprovat per la Junta de Govern Local 2023/28, en sessió ordinària celebrada el dia 07/07/2023, l'acord sobre l'ampliació de termini de presentació de les sol·licituds de participació en el Premi d'Investigació Pere Ferrer 2023, es fa públic l'esmentat acord: 

"Magdalena Juan Pujol, Regidora de Cultura, Serveis Socials, Gent Gran i Educació de l'Ajuntament d'Andratx.

Vist l'informe emès pel tècnic de Cultura amb data de dia 5 de juliol de 2023 que es transcriu literalment:

«Miquel Àngel Marroig Toledo, tècnic de Cultura, Educació i Joventut de l'Ajuntament d'Andratx,

Un cop finalitzat el termini de presentació d'obres als premis d'Andratx Baltasar Porcel, de Novel·la, el premi Jaume Roca de Teatre i el premi Pere Ferrer d'investigació.

El tècnic que subscriu Informa que s'ha detectat una errada material a la publicació al BOIB del premi Pere Ferrer d'investigació on a la versió en castellà i la versió en català s'estableixen dos terminis diferents per presentar les obres.

En aquest cas s'informa favorablement de les obres presentades dins els dos terminis i a més es proposa obrir un altra termini per presentar les obres del premi Pere Ferrer vist que la publicació de dues dades pot haver donat peu a confusió.

Es per això que suggereix s'amplii el termini de presentació dels premis d'investigació durant el període del 1 al 15 d'agost de 2023.»

La regidora qui subscriu PROPOSA:

1.- Ampliar el termini de presentació dels premis d'investigació durant el període del 1 al 15 d'agost de 2023 amb les mateixes bases que es van publicar al BOIB 63 de dia 23 de maig de 2023.

2.- Publicar al BOIB l'ampliació del termini de presentació dels premis d'investigació Pere Ferrer durant el període del 1 al 15 d'agost de 2023. 

I perquè així hi consti als efectes de l'expedient, emeto el present certificat per ordre i amb el vist i plau de la Sra. Alcaldessa, amb l'excepció prevista en l'article 206 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals aprovat per Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, s'expedeix la present."

 La qual cosa es fa públic pel seu coneixement general.

 

Andratx, document signat electrònicament (17 de juliol de 2023

La batlessa-presidenta Estefanía Gonzalvo Guirado)